Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8-10 év utan milyen a kapcsolatod a pároddal?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 16:22
1/6 anonim válasza:
Akkor még jó volt. Kb 12 év után kezdett romlani, 16 év után elváltunk.
2/6 anonim válasza:
a szüleimről írok, mert magamról nem tudok
8-10 év múlva már volt 2 gyerek(6-8 évesek)és minden happy.
17 év múlva jöttek a tarthatatlan veszekedések, megvárták, míg mindkét gyerek befejezi a fősulit és elváltak
azóta mindkettőjüknek másik házastársa van
3/6 anonim válasza:
ez törvényszerű? mert kezdek izgulni...
5/6 anonim válasza:
előző vok előtted
szerintem nem törvényszerű, csak akik boldogok, azok nem itt ülnek így nem tudnak írni
6/6 anonim válasza:
Utolsó jó nagy baromságot írt. Én itt ülök, de azért mert munkahelyem van, és nem azért mert nem vagyok boldog. Bár tény és való hogy jobb lenne ha nem kellene dolgozni. Szerintem se törvényszerű, bár én voltam az első kommentelő. Nekem annyi tanulság jött le, hogy idővel lankad a figyelem egymás iránt, elfelejtjük locsolgatni a kapcsolat közös virágát, mert nem érzékeljük hogy hervad. Aztán mikor észbe kapunk, már menthetetlenül elszáradt. Szóval a lényeg ha odafigyelünk, akkor lehet hogy sikerül egy életen át kitartani a párunk mellett. Most új kapcsban vagyok 4 éve, de sokmindent egész másképp csinálok. remélem ez nem múlik ki 16 év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!