Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a kapcsolatod a volt pároddal?
az egyikkel(elsővel) levelezni szoktam, ővele jóban vagyok. A másikkal hál' ég nem találkoztam már régóta, de nem is akarok. 0 a kapcsoaltom vele. Vab ilyen. Attól függ volt-e összeveszés pl.
Sajna az elsőnél a távolság választott el, ezért is jövünk ki egymással.
Egy ideig fenyegetőzött mindenfélével, hogy majd megveri/megöli a mostani barátomat, aztán mára a dolog eljutott arra a szinte, hogy az utcán gyilkos pillantásokkal illet, ha találkozunk. Újabban úgy tesz mintha sose látott volna, és úgy megyünk el egymás mellett mint a vadidegenek. Sajnáltam, hogy így elfajult a dolog, mert én tényleg szerettem volna a barátja maradni, mivel a kapcsolatunk előtt is azok voltunk. De hát, ilyen az élet. Sokszor utólag ismerjük meg igazán azt az embert, akivel éveket töltöttünk együtt.
Két évig jártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!