A pároddal való kapcsolatod mennyire hat ki a többi emberi kapcsolatodra?
Ha nincsenek rendben otthon a dolgok, van, hogy másokhoz sincs türelmed? Észrevehető rajtad - mondjuk türelmetlnebb vagy, érzékenyebb stb? Van, hogy az elégedetlenségedet a családodon, esetleg barátaidon, vagy kollegáidon vered le?
Ugyanígy, ha jóban vagytok az is meglátszik?
Én szörnyű barátnő voltam! Sajnos teljesen a párom befolyása alá kerültem, mindet úgy tettem, ahogy ő azt mondta. Nem foglalkoztam a barátaimmal, a szüleimtől is kezdtem eltávolodni, mert ugye "nekem ő ez első".
Anyukámék látták, hogy valami nincs rendben, mert teljesen befordultam, mindig rossz kedvű voltam mások előtt.( a kapcsolatunk sem volt rózsás)
Aztán kiderült, hogy megcsal...onnantól kezdve léptem, és ujjá éledtem! :D
Teljesen visszakaptam önmagam, és megfogadtam, hogy egy büdös pasi sem fog többé úgy az uralma alá hajtani, mint ő! Ha a párkapcsolatomba gond lesz, azt máson biztos nem fogom kitölteni.
Régebben nagyon meglátszott, aztán megtanultam "kezelni" a dolgot...
Most már nem hat ki annyira az emberi kapcsolataimra, a hangulatomra viszont továbbra is kihat.
Úgy gondolom, hogy ez természetes. A párom az aki hozzám legközelebb áll, ha köztünk nincsen minden rendben akkor azért megérzem.
Mondjuk, hogy most évek óta együtt vagyunk más a helyzet...nyílván mikor haragban vagyunk, vagy problémánk van is tudom, hogy bármikor számíthatnék rá...
(utóbbit sajnos most is érzem, mármint a haragot...)
Kihat, de ez a természetes.
Ha rossz a kapcsolatod, és otthon a feszültség van, akkor nem is tudsz úgy teljesíteni semmilyen területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!