Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt ilyen szituban valaha, attól kérdem: milyen az, ha a pároddal vagy és összefuttok egy olyan sráccal/lánnyal, akivel korábban volt szexuális kapcsolatod?
Figyelt kérdés
Mit érzel, teszel te? És a párod?2009. máj. 20. 23:04
1/3 anonim válasza:
Sztem, ha a párod is tudja hogy volt vele szexuális kapcsolatod akkor mind kettőtöknek kissé kellemetlen a dolog, ilyenkor nem illik leállni és elkezdeni beszélgetni vele az élet nagy dolgairól, egyszerűen odaköszönni hogy hello és tovább menni..:)
2/3 anonim válasza:
Szerintem meg abszolút semmi különös módon nem kell felfogni. Régi ismerős, ami volt, az volt, réi ismerős a múltadból, ezen már párod sem tud segíteni, ellenben el kéne fogadnia. Persze, nem kell leállni jópofizni fölöslegesen, de nem kell másképp kezelni, mint a szomszéd nénit.
3/3 anonim válasza:
semmi extra nincs benne szerintem... ami volt az volt. nyugodtan lehete vele beszélgetni is meg minden, csak persze nem kell túlzásba vinni a dolgot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!