Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy álljam meg, hogy ne telepedjek rá a barátomra?

Figyelt kérdés
Annyira szerelmes vagyok belé (évek óta már), nincs nap, hogy ne mondanám el, mennyire szeretem, ha dolgozik, felhívom, sms-t küldök hogy hiányzik, amikor hazaér, ugrok a nyakába. Rajongva szeretem. Szerintetek ez neki nem túl terhes? Nem szeretném elrontani azzal, hogy ilyen a természetem.
2010. máj. 7. 10:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Ha többet adsz magadból kevesebbet akar,ha kevesebbet adsz magadból akkor többet fog akarni belőled.Ez így működik mint a mágnes.Ha túl közel teszed akkor taszítják egymást ha túl messze akkor semlegesek egymásnak.Ha megtalálod azt a pontot ahol tökéletesen tapadnak egymáshoz akkor jó úton jársz.Nem könnyű de izgalmas:) Sok sikert!
2010. máj. 7. 10:50
 12/18 anonim ***** válasza:
89%
Az ember nem mindig azt csinálja, amit akar. Kompromisszum! Ha jelét látod, hogy zavarja a barátodat a túlzott imádat, akkor vissza kell fognod magad. Mivel már régóta együtt éltek, ismered mi az, hogy kompromisszum. Arany középút! Sok sikert!
2010. máj. 7. 11:00
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem minden pasi mondja ki, de egy idő után terhes lesz neki így a kapcsolat. Én is így tettem annakidején, aztán sikerül leállítani magam. Egy elhatározott pillanatomban leírtam egy cetlire, hogy NEM SZABAD HíVNI ŐT, mert.... stb. Kiragasztottam a tükörre, laptopra stb. Elég volt rápillantani, s újra józan ésszel gondolkoztam. Meg amúgy is, mikor rámjött a hívhatnék ráerőszakoltam magamra a józan gondolkodást.
2010. máj. 7. 11:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Sok bölcs válasz érkezett :) egyet értek az eddigiekkel.

Amúgy ez nekem is terhelő lenne, ha minden nap 'szeretlek szeretlek' menne. Én annak vagyok a híve, hogy inkább mutassuk ki. Az összhanggal az egymásra figyeléssel stb. ez az esetedben meg is van ha már látod, hogy kezdi zavarni. próbálj a kedvében járni olyannal amit szeret pl finom étel stb..

2010. máj. 7. 11:26
 15/18 anonim ***** válasza:

próbáld ki: pár hétig ne irj sms-t,ne hivd melo közben,maradj nyugton kicsit...

ha igényli az eddigi aktivitásod,akkor ugyis szol,hogy mi van...

(hasonlóan vagyok oda páromért bő 3 éve,ő igényli ezt a fajta "rajongást",ha napközben nem kap egy emailt,vagy sms-t,akkor vagy hiv,hogy nem is hiányzik nekem,vagy durcizik,mint egy 5 éves...)

23/N

2010. máj. 7. 11:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
11:23 - nálad bevált?
2010. máj. 7. 11:35
 17/18 anonim ***** válasza:
adná az isten , hogy az én barátnőm is ilyen legyen :)
2010. máj. 7. 12:52
 18/18 anonim ***** válasza:
hát lehet örül neki
2010. máj. 7. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!