Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nyomul a barátomra. Nagyon idegesít. Hogy érjem el, hogy fejezze be végre?
A barátommal lassan 1 éve együtt vagyunk, imádjuk egymást, semmi nem állhat közénk. Az egyik "barátnőm" mégis úgy tűnik, hogy nem veszi észre magát. A barátom minden nap elém jön a sulihoz mikor végzek és együtt megyünk a buszmegállóba. A barátnőm-aki egyben az osztálytársam is-mindig jön velünk. Ez még nem is zavar, mert bnőm,nem akarom h egyedül menjen (bár tudna mással is menni a buszmegállóig). Mikor kinéztem a barátomat, és flörtöltünk, a bnőm is el volt tőle olvadva, egyértelmű volt, hogy nagyon bejött neki is. És mióta összejöttünk, azóta folyamatosan látom az apró kis jeleket, hogy úgymond "flörtöl" a barátommal. Pl többször volt már, hogy mondta a páromnak hogy jó a cipője,pólója,öltözködése,haja,stb. Meg "véletlenül" mindig mellé kerül akár sétálunk,akár buliban vagyunk,mindig mellette van.Bnőm mindig csinosítgatja magát tali előtt,ha tudja h a barátommal találkozunk.Sokszor vettem észre,h "véletlenül" végigsimítja a kezét a barátomon...és még sorolhatnám.Szóval a jelek egyértelműek.Ez a barátomnak is feltűnt.Múltkor barátom kipróbálta,h a szemébe néz,és bnőm 5másodperc után már úgy elpirult és zavarba jött,h eltakarta az arcát.Amúgy a bnőm pasijával én is jóban vagyok,de kb még egyszer sem értem hozzá,és nem flörtölgetek vele,meg semmi ilyesmi. Nem tudom, hogy állíthatnám le a barátnőmet... Tudom,h a barátomnak nem jön be,és ő amúgyis engem szeret, de akkoris idegesít,hogy a saját barátnőm flörtölget vele. Mondani viszont nem akarom neki,mert akkor azt fogja mondani, hogy hülyeség,meg hogy szép h ilyeneket kinézek belőle... de tökegyértelmű, h ez a helyzet, nem csak nekem tűnt fel.
19/L
Tudom,h a barátomnak nem jön be,és ő amúgyis engem szeret,
Megadod magad a választ.. bízz a párodban. Ha meg hárrmasban vagytok, éreztetsd hogy "ki hordja a szoknyát" :D (ha úgy van ölébe ülsz stb..) csak észreveszi hogy mi a helyzet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!