Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két barátnőm van jelenleg, de nem tudom mit tegyek? Fiúk lányok véleményét egyaránt várnám és megköszönném!
Ez az, amiben senki nem tud segíteni. Te érzed, te éled meg, itt csak az okoskodás megy úgyis, de attól még neked kell meghozni a döntést.
Én amondó vagyok, hogy az élet nem produkál véletleneket, lehet, hogy azért jött, hogy végül ráébredj, egyiket sem szereted, és ezzel megadd magadnak a lehetőséget egy nagy szerelemre.
Azzal bántod a legjobban, hogy már nem szereted, de úgy teszel, mintha szeretnéd. Hazudsz neki! Ezt érdemli 3,5 év után? Legalább legyen annyi tököd, hogy lezárod ezt a kapcsolatot, hogy a barátnőd szabad lehessen. Utána azzal találkozgatsz, akivel akarsz.
De sejtem, hogy egy aljadék ember vagy, aki tartja talonban a barátnőjét, ha a másikkal nem jönne össze. Undorító!
Ezt jól megkaptad!:)
Nyugalom, én megértelek. Tudom milyen, ha egy kapcsolat már nem az igazi. Nekem is volt hasonló, azt hittem, hogy még változtathatunk rajta, de nem jött össze. A végén már találkozni sem akartam vele, mert mindig csak veszekedtünk. Én nem csaltam meg, hanem szakítottunk és mentem élni az életemet (mert imádok csajozni és hiányzott a dolog). Attól függetlenül, hogy te párhuzamosan csinálod, nem vagy semmivel sem rosszabb mint én! Nem tudom, hogy hány éves vagy és hogy melyiket akarod folytatni, de beszélnék a régivel, hogy vagy változtassatok, vagy akkor hagyjátok a dolgot. A másik meg addig várhat a sorára. Esetleg egyiksem és keresel egy harmadikat. Gondolom fiatal vagy! Csináld úgy, hogy ne bánd meg:)
Hogyne lenne rosszabb. Te lezártad a rossz kapcsolatodat és utána kezdtél másba. Ő meg olyan gyáva, hogy nem mer odaállni a barátnője elé és kimondani, hogy vége.
Ez a "nem akarom bántani" dolog is egy utolsó önző dolog. Ezt valójában azt jelenti, hogy ő nem akarja, hogy neki fájjon. Nem érdekli őt a barátnője érzése, mert ha érdekelné, akkor nem csalná meg a háta mögött. Beszari kölyök, aki nem meri vállalni a konfliktust, meg azt, hogy esetleg rosszul dönt. Ezért inkább azzal takarózik, hogy a másikat nem akarja bántani. Nevetséges!
11:09 vagyok
Ha valakinek nincs, arról csak maga tehet. Ha eddig meg nem is volt, akkor ne szóljon bele olyanba, amihez nem is ért. Régen úgy képzeltem, hogy ha 2 ember szereti egymást, akkor soha semmi baj nincs. Hát pedig ha minél jobban szeretik egymást, annál több a baj, az idegeskedés. A nők ugyanúgy megcsalnak minket, ugyanúgy átvernek (tisztelet a kivételnek) és ezért nem kell sajnálni őket. Az ember egy önző lény, a saját boldogsága érdekli. Szerintem csak az fikázza a srácot, akinek volt már legalább egy ötéves kapcsolata, soha nem lépett félre, nem hazudott neki stb. Akik eddig a markukhoz voltak hűségesek, azok nem tudják, hogy mivel jár egy nő!
Most akkor gondolj csak bele ha mondjuk a barátnőd tartana melletted egy másik palit...
Te elfogadnád kifogásnak hogy csak azért nem mondta meg mert nem akart megbántani??
Én lányként írok akinek volt már hosszú kapcsolata és soha nem csaltam meg a páromat.
Szerintem az emberek azért csalják meg a másikat mert nincs rendben valami és szerintem ilyenkor sokkal tisztességesebb kilépni és utána ilyeneket tenni.
Szerintem valami okból együtt voltatok 3,5 évet és ha minden igaz azért mert szerettétek egymást szerintem becsüld meg annyira hogy szakítasz vele és hagyod hogy éljen és te is nyugodtan élhetsz.
Az hogy nem tudsz dönteni az azért van mert nem akarsz egyedül maradni mert 3,5 év után furcsa lenne az egyedül lét és úgy gondolod kell valaki.
Szerintem úgy vagy vele ha valamelyik elhagy ott a másik.
De én annak a lány helyében akivel megcsaltad a barátnődet soha nem kezdenék veled komoly kapcsolatot mert úgy lennék vele hogy velem is lehet ezt tennéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!