Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két barátnőm van jelenleg, de nem tudom mit tegyek? Fiúk lányok véleményét egyaránt várnám és megköszönném!
Szerinted annyira szereted ha megcsaltad?
Akkor miért csaltad meg (tudom ilyenkor mondják azt hogy most jöttem rá hogy ő kell)...
Hogy tudsz a szemébe nézni mikor ezt tetted?
Én nem tudnám megtenni és megbocsátani sem ha kiderülne.
Tudod ez milyen megalázó téged már csaltak meg?
Szerinted az aki téged szeret és ezt valamikor megtudja (ha megtudja) akkor mit fog érezni, hogy bízok majd meg benned...
Nem nem tudom elhinni hogy ha valakit tényleg szeretek azt így megtudom bántani.
És az hogy 30 elmúltál az még szomorúbb mert akkor már jobb esetben kiélted magad míg egy "taknyos" erre foghatná az kicsivel könnyebben emészthető lenne...
Neked utolsónak sem való érett, felnőtt kapcsolat, ha képes lennél azért szakítani a pároddal, mert ráírt egy lányra. Képzeld a felnőttek beszélgetnek másokkal, szóba állnak lányokkal, fiúkkal egyaránt.
Kedves Kérdező, hanyagold a pótlékot és ülj le beszélni a barátnőddel, hogy mi történt és mi legyen... Ehhez nem kell gyk, ehhez lelkiismeret és felelősségvállalás kell.
Ezt a kérdést most komolyan felmerted tenni? Már ebből a pár mondatodból is kiderült hogy milyen egy kétszínű ajjadék f*** vagy.
Gondolj már bele. Te mit szólnál ha a barátnőd tenné ugyan ezt veled? Naná hogy helybe szakítanál vele(minimum). Ráadásul még annyi sem volt benned hogy felérd azt ésszel hogy azon nyomban ele kell neki mondani és nem hülyíteni tovább. Undorító a viselkedésed...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!