Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két barátnőm van jelenleg, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két barátnőm van jelenleg, de nem tudom mit tegyek? Fiúk lányok véleményét egyaránt várnám és megköszönném!

Figyelt kérdés
3.5 éve van barátnőm de egy véletlen folytán megismerkedtem egy másik lánnyal akivel jól elbeszélgettünk és addig meddig míg megtörtént a dolog lefeküdtünk.Na most ez a másik lány szerelmes lett belém nem kicsit,de tudja,hogy van b.nőm és azt mondta nem zavarja,mert 3.5 évet nem lehet csak úgy 1-2 hét alatt eldobni.Ami rossz,hogy elvagyunk barátnőmmel de nem vagyok szerelmes ő viszont ragaszkodik hozzám nagyon meg nem akarok fájdalmat neki.A másik lánnyal eddig elvagyunk mikor találkozunk,csak lehet ez fellángolás és nem tudom mit csináljak.(rajta látszik,hogy nagyon odáig van)
2011. okt. 29. 10:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Smartguy86! Köszi a megértést.Igen kaptam kicsi oltást de ez természetes.Így igaz mindenki mást mond de nekem a legnehezebb.Nem attól félek,hogy egyedül maradok,mert nem maradnék inkább attól,hogy olyat veszítek el akit nem akarok,és megbánom nagyon.Oké megcsaltam,de éppen az új kapcsolatot is lezárhatom és maradok a régiben.És igen mielőtt elfelejtem 30 múltam akik taknyosoznának!
2011. okt. 30. 08:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerinted annyira szereted ha megcsaltad?

Akkor miért csaltad meg (tudom ilyenkor mondják azt hogy most jöttem rá hogy ő kell)...

Hogy tudsz a szemébe nézni mikor ezt tetted?

Én nem tudnám megtenni és megbocsátani sem ha kiderülne.

Tudod ez milyen megalázó téged már csaltak meg?

Szerinted az aki téged szeret és ezt valamikor megtudja (ha megtudja) akkor mit fog érezni, hogy bízok majd meg benned...

Nem nem tudom elhinni hogy ha valakit tényleg szeretek azt így megtudom bántani.

És az hogy 30 elmúltál az még szomorúbb mert akkor már jobb esetben kiélted magad míg egy "taknyos" erre foghatná az kicsivel könnyebben emészthető lenne...

2011. okt. 30. 08:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz be egy harmadikat is..ha már lúd, legyen kövér.
2011. okt. 30. 10:43
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
Hogy te mekkora farok vagy hallod! Undorodok az ilyen emberektől mint te, én azért szakítottam majdnem barátommal 1 éves kapcsolat után, mert kiderült hogy írkált egy csajnak de hetekig letagadta mert tudta hogy reagálnék. Pedig ő nem csalt meg csak néha ráírt a csajra hogy mi van vele. Nagyon nagyon sajnálom barátnődet hogy ilyen idiótát fogott ki magának mint te, már ne is haragudj, ha már félre dugdosod a dákódat akkor legalább legyen benned annyi tisztessg 3,5 év után hogy megmondd neki, nyugi nemhinném hogy ezekután gondolkodnod kéne majd azon hogy hogyan szakíts vele, szerintem olyan pofont kapsz hogy repülsz öreg! :D
2012. máj. 31. 21:45
 15/17 anonim válasza:
78%

Neked utolsónak sem való érett, felnőtt kapcsolat, ha képes lennél azért szakítani a pároddal, mert ráírt egy lányra. Képzeld a felnőttek beszélgetnek másokkal, szóba állnak lányokkal, fiúkkal egyaránt.

Kedves Kérdező, hanyagold a pótlékot és ülj le beszélni a barátnőddel, hogy mi történt és mi legyen... Ehhez nem kell gyk, ehhez lelkiismeret és felelősségvállalás kell.

2012. jún. 13. 11:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó előtti vagyok. Olyanokat írt a lánynak hogy most épp összevesztünk, lejöhetnél hozzám és találkozhatnánk stb.. Ja és ráadásul a lányka az exe, hogy minden tiszta legyen kedves utolsó :)
2013. ápr. 2. 22:59
 17/17 anonim válasza:
100%

Ezt a kérdést most komolyan felmerted tenni? Már ebből a pár mondatodból is kiderült hogy milyen egy kétszínű ajjadék f*** vagy.

Gondolj már bele. Te mit szólnál ha a barátnőd tenné ugyan ezt veled? Naná hogy helybe szakítanál vele(minimum). Ráadásul még annyi sem volt benned hogy felérd azt ésszel hogy azon nyomban ele kell neki mondani és nem hülyíteni tovább. Undorító a viselkedésed...!

2014. szept. 20. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!