Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket nagyon zavarna? Fiúk véleményét is várom.
Nem tudom bocs , fényképezőmnek nincs meg a kábele , mobilom meg 1 szar. keresek 1 hasonló képet.
kb ennyire: [link]
Ismerek ilyen mellkasú srácot. A lány lehet, hogy meglepett lesz, de valószínűleg inkább kíváncsi lesz rá, hogy miért van az ott, miért olyan amilyen, de elég kicsi az esély, hogy otthagyna emiatt.
Nem tragikus, nyugi. :)
Először lehet, hogy furcsa lenne.
Az én barátom cukorbeteg és injekciózza magát. Én mindig is rettegtem a tűktől, de megszoktam. Semmi bajom nincs, ha előttem adja be, sőt.. még én vagyok felháborodva, ha valaki furcsán néz rá emiatt :D
Szóval szerintem csak megszokás és szeretet kérdése. Ha valaki igazán szeretni fog, akkor nem fogja zavarni.
Köszönöm , ez most jól esik. :)
A legnagyobb bajom tényleg ezzel a strandon levetkőzni stb-vel volt. Mondjuk ha barátnőmmel mennék (aki remélhetőleg ezt elfogadja) hoot leszarnám mások véleményét. Csak így solo-ba ismerkedni nem a legjobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!