Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket nagyon zavarna? Fiúk véleményét is várom.
Figyelj csak, tény, hogy nem túl szép látvány. A wikipédiás képen elsőre meghökkentem, ám, többedjére nézve már nem is volt vészes. Amit kommentedben linkeltél, az pedig még kevésbé.
Leírom, én hogyan reagálnék, hipotetikus helyzet:).
Ha én ismernék meg egy ilyen srácot, nyilván sokat taliznék, ismerkednék vele, mielőtt összejövünk (és akkor még lenne rajta póló:).
Vagyis: csak akkor jönnék össze vele eleve, ha érzem, hogy tetszik, megszeretem, tudom szeretni.
Mire eljutunk oda, hogy a póló lekerül, ez egyáltalán nem számítana. Persze először rácsodálkoznék kicsit, de ugyanannyira szeretnélek, és változatlanul Te lennél a világ legjobb sráca a szememben (hiszen azért "jöttünk össze", mert magad miatt meg tudtalak szeretni, nem a mellkasod kinézete miatt.)
23, L
Ez tyúkmell.
Valószínűleg nem azért van behorpadva, mert belédbaxott egy tetves cigány, hanem már eleve így születtél. Nem ritka az ilyen, nem tudsz ellene mit tenni.
Használd fel az előnyét: ha "oda" kerülne a sor, akkor tegyél oda valami ínycsiklandozó finomságot (nutella, eper, tejszínhab), és nyalasd ki vele :-D
Vagy... ha nagy a szárazság, és egyszer csak elered az eső, és kibaxott szomjas vagy, állj az eső alá, szépen megtelik majd, és a vizet meg tudod inni.
Tsá! Remélem hasznos voltam! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!