Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok titeket nagyon zavarna?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket nagyon zavarna? Fiúk véleményét is várom.

Figyelt kérdés
Titeket nagyon zavarna ha a párotoknak ennek a [link] - 1 enyhébb verziója lenne? Ezzel azt akarom kifejezni h ennél kevésbé lenne behorpadva a mellkasa. Csak mert most jövök nemsokára össze 1 csajjal és nem tom h mennyire fog ezen kibukni ha megtudja. :S
2011. aug. 2. 12:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
nem szép, de nem gusztustalan, egyáltalán nem kizáró ok, amúgy meg sokan utálnak strandolni, nem hiszem hogy hátrányod lesz belőle, ha a 60-as nagyik monokinizhetnek, hidd el, nem téged fognak kinézni
2011. aug. 2. 13:08
 12/26 anonim ***** válasza:
hát, szerintem ez nem nagy gond. persze, ha egy lány csak a tökéletes külsejű pasikra bukik, az más, de ne is kelljen neked ilyen lány. persze ez egy picit fura, de teljesen benne van az elfogadható mércében, még ha nem is szerelmes beléd egy lány, de tetszel neki, akkor nem hinném hogy nagyon zavarni fogja
2011. aug. 2. 15:29
 13/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel semmi gond nincs. Az én pasimnak is van hasonló, de neki a bordái állnak inkább ki. De a meghatározás, amit belinkeltél, az ugyanaz. Először meglepődtem, de egyáltalán nem zavart sosem és most sem zavar. Bár kérdezni rákérdeztem. Nem kell aggódnod.
2011. aug. 9. 21:12
 14/26 anonim ***** válasza:
Gyógytornával és műtéttel valamilyen szinten helyre tudják hozni.
2011. aug. 9. 21:21
 15/26 anonim ***** válasza:
gázos de ne törődj vele... amugy mitől tud ien lenni??:O :(
2011. aug. 9. 21:21
 16/26 anonim ***** válasza:

Figyelj csak, tény, hogy nem túl szép látvány. A wikipédiás képen elsőre meghökkentem, ám, többedjére nézve már nem is volt vészes. Amit kommentedben linkeltél, az pedig még kevésbé.

Leírom, én hogyan reagálnék, hipotetikus helyzet:).

Ha én ismernék meg egy ilyen srácot, nyilván sokat taliznék, ismerkednék vele, mielőtt összejövünk (és akkor még lenne rajta póló:).

Vagyis: csak akkor jönnék össze vele eleve, ha érzem, hogy tetszik, megszeretem, tudom szeretni.

Mire eljutunk oda, hogy a póló lekerül, ez egyáltalán nem számítana. Persze először rácsodálkoznék kicsit, de ugyanannyira szeretnélek, és változatlanul Te lennél a világ legjobb sráca a szememben (hiszen azért "jöttünk össze", mert magad miatt meg tudtalak szeretni, nem a mellkasod kinézete miatt.)

23, L

2011. aug. 9. 21:31
 17/26 cynic ***** válasza:
Kezdj el gyúrni. Nagy mellizomzattal kevésbé fog látszani.
2011. aug. 9. 21:44
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Ez tyúkmell.

Valószínűleg nem azért van behorpadva, mert belédbaxott egy tetves cigány, hanem már eleve így születtél. Nem ritka az ilyen, nem tudsz ellene mit tenni.

Használd fel az előnyét: ha "oda" kerülne a sor, akkor tegyél oda valami ínycsiklandozó finomságot (nutella, eper, tejszínhab), és nyalasd ki vele :-D

Vagy... ha nagy a szárazság, és egyszer csak elered az eső, és kibaxott szomjas vagy, állj az eső alá, szépen megtelik majd, és a vizet meg tudod inni.

Tsá! Remélem hasznos voltam! :-D

2011. aug. 9. 21:44
 19/26 anonim ***** válasza:
Először megijednék, aztán majd hozzászoknék. :D
2011. aug. 9. 22:09
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódnod,nem vészes.
2011. aug. 10. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!