Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket nagyon zavarna? Fiúk véleményét is várom.
Figyelt kérdés
Titeket nagyon zavarna ha a párotoknak ennek a [link] - 1 enyhébb verziója lenne? Ezzel azt akarom kifejezni h ennél kevésbé lenne behorpadva a mellkasa. Csak mert most jövök nemsokára össze 1 csajjal és nem tom h mennyire fog ezen kibukni ha megtudja. :S2011. aug. 2. 12:20
21/26 A kérdező kommentje:
Hát , a Tyúkmelles hozzászólás amúgy helytelen , az pont az ellentéte ennek. Ez tölcsér mellkas.
2011. aug. 10. 02:00
22/26 A kérdező kommentje:
De amúgy köszi a kommenteket sokat segítettek :)
2011. aug. 10. 02:00
23/26 anonim válasza:
Egyszerű: ez van neked és kész. Miért hátrálnál meg bármi elől, miért ne járna neked is ugyanaz, mint bárki másnak. Ez ne legyen visszatartó erő, sőt. Éppenhogy emiatt kell többet próbálkoznod, és kevésbé filózni azon, hogy mit lehet ls mit nem.
24/26 anonim válasza:
Mint már mondtam, a pasimnak is ilyen van, hasonló mértékű, mint a tied. A csaj lehet majd rákérdez, de nem fogja érdekelni.
25/26 anonim válasza:
Én meglepődnék mert sosem láttam még ilyet, de akivel eljutok az ágyig annál csak ennyi nem riaszt el. És ezt komolyan mondom
21L
26/26 anonim válasza:
Nem zavarna, kissé meglepődnék, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!