Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye joggal vagyok dühös a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye joggal vagyok dühös a barátomra?

Figyelt kérdés

Par napja, mikor kinyitotta a szekrényét láttam benne pár cd-t, és mintha az egyik az én régi cd-m lett volna. De nem is foglalkoztam vele. Ma mikor leszaladt a boltba, kinyitottam a szekrényt, és kivettem a cd-t. Az én cd-m volt. Az egyik kedvenc együttesem albuma, újraírható cd-n, a címe áthúzva. Betettem gyorsan a gépbe, és a volt barátnője meztelen képei voltak rajta.

Mikor visszaért, megkérdeztem, hogy mégis hogy került hozzá, égen földön kerestem stb. erre ő elkezdett ordibálni, hogy mit turkálok én a cuccai között, azok az a személyes dolgai...

Elmondtam, hogy csak véletlenül láttam meg... ő csak ordított. Na erre bepöccentem, és leordítottam, hogy akkor kezdjük azzal, hogy te loptad el, törölted le, a 3 évvel ezelőtti csajod képeit tetted rá...

Most szerinte, és az ismerősei szerint én vagyok a szemétláda, mert belenyúltam a szekrényébe...

2011. okt. 12. 21:23
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
ez nagyon durva.... teljesen igazad van.. de miért voltak nála az exe képei?? ráadásul azt nemrég szerezhette mert azon a cd-n volt amit tőled kapott... én szakítanék is vele. nagy szemétség hogy még neki állt feljebb D:
2011. okt. 12. 21:32
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora egy fasz! Es nyilvan onvedelembol uvolt, mert tudja, hogy bunos, megis miert orizget meztelen kepeket a volt csajarol?

Egyerteluen felejtos pasas! 27/N

3/18 anonim ***** válasza:
fúúúj ez undorító! És még te vagy a szemét?? remélem kidobtad
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja miket csinálhat még...
2011. okt. 12. 21:33
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az vagy mert a személyes cuccai közt turkáltál, DE. Ő olyat rejtegetett ami viszont gázabb, szóval én elgondolkodnék a helyedben egy szakításon. Igazad volt hogy kérdőre vontad, meg nekik is, de ő a nagyobb csaló....
2011. okt. 12. 21:33
 6/18 anonim ***** válasza:

Mit segít az rajtad, hogy joggal, vagy nem joggal vagy dühös? Tök mindegy!!! Ne ezzel foglalkozz.

Vagy megoldjátok, a problémát, vagy nem. Ez a lényeg.

Zavar, hogy ilyeneket csinál a barátod? Döntsd el, mit akarsz. Ha szakítani, akkor szakíts. Ha nem, akkor meg ne.

Ha dügös vagy, csak magadnak ártasz.

Egyébként az ismerősök meg honnan tudnak a dologról? jó dolog, hoyg terjeszted a sztorit? lejáratod magad is és a barátodat is?

2011. okt. 12. 21:34
 7/18 anonim ***** válasza:
Együttérzést keresel itt, az segít megoldani a problémádat?
2011. okt. 12. 21:35
 8/18 A kérdező kommentje:

Én lettem "kidobva", miután a képembe vágta, milyen mocsok vagyok stb., mert kutakodok nála. A többi dolog (én cd-m, képek, el lett felejtve.. )

Most meg kapom az üzeket a haverjaitól, hogy milyen szemét vagyok...

2011. okt. 12. 21:35
 9/18 A kérdező kommentje:

21:34

Elárulnám, hogy pár órája történt a dolog, és ő sajnáltatja magát mindenkivel, és meséli el, hogy turkáltam a cuccai között. És nem tisztelem a magánéletét.

Ami egyébként nem is volt turkálás, mert nem kutattam át semmit, csak kivettem a múltkor meglátott cd-met..

2011. okt. 12. 21:38
 10/18 anonim ***** válasza:
Ezek után ugye egy percig sem bánkódsz?
2011. okt. 12. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!