Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Joggal esett mégis rosszul?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal esett mégis rosszul? Hihető amit mondd? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Barátommal tegnap találkoztunk. Megbeszéltük hogy ne lógjunk folyton egymáson és hogy nem kell napi 20db sms, csak néha, hogy tényleg ne legyen uncsi és monoton a dolog.

Tegnap éjjel nagyon rosszul voltam, hánytam, és még ma reggel is. Ma apám összefutott barátommal, mert segit nekik épitkezni és elmesélte apám hogy rosszul voltam éjjel, barátom meg egész nap nemis irt smst, hogy hogy vagyok meg semmi. Rosszul esett nagyon:( Faecbookon bezzeg tud irni mindenkinek h boldog ezt meg azt, de ez nekem rosszul esett.

Irtam neki mist smst hogy köszi h megsem kérdi ujabban h élek-e vagy halok. Erre felhivott és mondta hogy ő irt smst, de ezek szerint nem kaptam meg. Érdekes, ez kamu, eddig ilyen sosem fordult elő.

Csak jólesett volna ha megkérdezi hogy vagyok, alig 1-2hete ezt azonnal megtette volna, oké nem lógunk egymáson ezt beszéltük meg, de ha rosszul lenne és megtudnám egyből kérdezném h h van

2011. okt. 12. 20:47
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

meg irja most smsben hogy "Pedi gén irtam smst, ezek szerint nem kaptad meg megint szara*ik a telefonom, pedig elküldtem. de akkor most még1x megkérdem hogyvagy? jobban?"

Persze ha feltünt neki h nem irok az elméletileg leküldött smsére miért nem irt még1et???

Ez kamu... sosem fordult elő ilyen azelőtt. Nagyon rosszul esett, kb ugyérzem más jobban érdekli nálam, meg h irogat fb-n mindenki üzifalára h boldog névnapot stb. nekem a saját bnőjének annyit se ír h megdöglöttem-e.... ő nem ilyen.

:(elég fura

2011. okt. 12. 20:53
 2/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem akart zavarni. Ha rosszul vagy, pihensz, alszol, és nem akart felkelteni.

Vagy lehet, hogy nem akarja, hogy elmeséld a hányós kalandjait részleteit. Mondhatok ezer meg egy indokot, te ismered, és fel is hívhatnád akár.

2011. okt. 12. 20:55
 3/14 A kérdező kommentje:

elmentem suliba, addigra helyrejöttem, vagyis elvonszoltam magam... :S fura mert nemrég még nem volt ilyen, bármi bajom volt ő volt az első aki hivott irt h "Édesem hogyvagy? beteg vagy, meglátogassalak? mid fáj? stb"

most h aztmondja h irt és nem kaptam meg ez tipikusan az h nem meri bevallani h nem irt mert nem érdeklem... elegem van ha kamuzik, pedig ez kamu

2011. okt. 12. 20:57
 4/14 anonim ***** válasza:

Újszériás 60.000ft os telefonom van amire az érkezett sms ek felét nem kapom meg vagy csak órákkal később, ill. ha hívok valakit ezerszer jelzi azt, hogy ki van kapcsolva.

Nem lehetetlen, hogy tényleg elromlott a telója.

Ha szeretitek egymást akkor meg ne idegeskedj ezen, lesz ennél nagyobb problémád is.

2011. okt. 12. 21:00
 5/14 anonim ***** válasza:
nem védem a párodat, de én már kaptam sms-t egy nap késéssel, az egy nappal korábbi dátummal úgy, hogy közben a többit megkaptam. Szóval nem biztos, hogy kamu, várj valamennyit, hátha megkapod, s így ő is tisztázódik. fel a fejjel, előfordul ilyen!
2011. okt. 12. 21:01
 6/14 A kérdező kommentje:

tudjátok ugy érzem nemis esik nehezére h ne keressen... ugy érzem nemis érdeklem és örül ha nem kell velem foglalkoznia... régen tepert ma már nem... én ma már alig tudtam megállni h ne irjak neki... azt akartam h ő lépjen, tekintve h nemérzem h szeretne, de nem irt...

SZERINTEM PÁR NAPRA "ELTÜNÖK" EZ ROSSZUL ESIK, JÓLENNE HA TEPERNE, SOHA 1 SZÁL VIRÁGOT NEM KAPTAM MÉG TŐLE A7HÓNAP ALATT:( NÉHA JÓLESNE ILYESMI

2011. okt. 12. 21:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha meg szerinted kamuzik és nem érdeklődik felőled, akkor hagyd el. Ennyi.
 8/14 anonim ***** válasza:
Gyakori, hogy nem erkeznek meg SMS-ek, e-mailek.:S De sokszor még a hivas sem sikerul, tudnék mesélni.
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
elég irritáló egy pár lehetsz, én már rég elhagytalak volna. plusz még nem is hiszel neki
2011. okt. 12. 21:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Elég egy hisztis csaj lehetsz te már bocsi!
2011. okt. 12. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!