Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Joggal esett mégis rosszul?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal esett mégis rosszul? Hihető amit mondd? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Barátommal tegnap találkoztunk. Megbeszéltük hogy ne lógjunk folyton egymáson és hogy nem kell napi 20db sms, csak néha, hogy tényleg ne legyen uncsi és monoton a dolog.

Tegnap éjjel nagyon rosszul voltam, hánytam, és még ma reggel is. Ma apám összefutott barátommal, mert segit nekik épitkezni és elmesélte apám hogy rosszul voltam éjjel, barátom meg egész nap nemis irt smst, hogy hogy vagyok meg semmi. Rosszul esett nagyon:( Faecbookon bezzeg tud irni mindenkinek h boldog ezt meg azt, de ez nekem rosszul esett.

Irtam neki mist smst hogy köszi h megsem kérdi ujabban h élek-e vagy halok. Erre felhivott és mondta hogy ő irt smst, de ezek szerint nem kaptam meg. Érdekes, ez kamu, eddig ilyen sosem fordult elő.

Csak jólesett volna ha megkérdezi hogy vagyok, alig 1-2hete ezt azonnal megtette volna, oké nem lógunk egymáson ezt beszéltük meg, de ha rosszul lenne és megtudnám egyből kérdezném h h van

2011. okt. 12. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem túlreagálod a dolgokat. Elhiszem, hoyg rosszul esett,(ha tényleg nem küldött smst), de ezt már megbeszéltétek. Nem kell túlragozni, mert az agyára fogsz menni.Legközelebb remélhetőleg jobban figyel.
2011. okt. 12. 21:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Én egyszer a barátomnak írtam egy sms azzal, hogy boldog névnapot. másnap beszélgetünk fészen. tudod, hogy milyen nap volt tegnap. mondom igen csütörtök elkezdi nem tegnap volt a névnapom mondom tom küldtemm is sms t erre nem nem küldtél. Pedig benne van a telomban az elküldött levelek között és még meg is tudnám mutatni. Van amikor tél szar a telo.
2011. okt. 12. 21:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha tudom, hogy rosszul van a barátom, sms-t nem írnék neki, hogy mi van vele, mert lehet, hogy alszik, de facebookon vagy msnen megkérdezném. De ha mégis írnék sms-t és nem írna vissza biztos nagyon aggódnék..
2011. okt. 12. 21:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de hányszor írtad ki ezt a kérdést? Talán most olvasom harmadszorra. Mégis mit vársz? Hogy téged fognak igazolni az emberek, hogy joggal vagy felháborodva? Fogadd el, hogy ebben a szituációban nem te vagy az, akinek joga van a felháborodásra. Ne játszd tovább a mártírt!!!
2011. okt. 15. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!