Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye joggal vagyok dühös a barátomra?
Par napja, mikor kinyitotta a szekrényét láttam benne pár cd-t, és mintha az egyik az én régi cd-m lett volna. De nem is foglalkoztam vele. Ma mikor leszaladt a boltba, kinyitottam a szekrényt, és kivettem a cd-t. Az én cd-m volt. Az egyik kedvenc együttesem albuma, újraírható cd-n, a címe áthúzva. Betettem gyorsan a gépbe, és a volt barátnője meztelen képei voltak rajta.
Mikor visszaért, megkérdeztem, hogy mégis hogy került hozzá, égen földön kerestem stb. erre ő elkezdett ordibálni, hogy mit turkálok én a cuccai között, azok az a személyes dolgai...
Elmondtam, hogy csak véletlenül láttam meg... ő csak ordított. Na erre bepöccentem, és leordítottam, hogy akkor kezdjük azzal, hogy te loptad el, törölted le, a 3 évvel ezelőtti csajod képeit tetted rá...
Most szerinte, és az ismerősei szerint én vagyok a szemétláda, mert belenyúltam a szekrényébe...
Ez egy vadbarom. Ad1.: Tőled lop DVD-t. Ad2.: Csak képeket csinált az exéről Ad3.: Képekre veri, ahelyett, hogy téged dugna.
Jól jártál vele, hogy kidobott.
Én is a párodat találom hibásnak, egyértelműen. Talán ő is rájön erre.
De mit kerestek nála az exe meztelen képei? Mikoriak lehetnek a képek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!