Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok a barátomra, mert barátkozik az exével. Szegényt már kikészítem ezzel, de nem tudok túllépni a dolgon. Hogyan tudnám mégis kontrollálni az ezzel kapcsolatos ellenérzéseimet (és hisztijeimet)?
Sehogy.
Az én agyamat is elöntené a szAr,ha a barátnőm az exével bazsajogna...
Szia!
Nálam is ez a helyzet, és én sem bírtam..Viszont az én pasim az exével nőtt fel a szüleik nagyon jó barátok..Gyakorlatilag minden családi összeröffenésen ott van..Én azt tettem hogy összebarátkoztam az exével.Nem vagyunk, és nem is leszünk soha legjobb barátnők, de azóta hogy én is beszélgetek vele mindig mondja a páromnak hogy úgy menjen hogy vigyen engem is..Szabályosan csípem a csajt..Ha van rá lehetőséged próbáld megkedvelni, és oda lesznek a hisztik..Nálam ez volt.Ma már nem zavar..Látom a csaj pozitív tulajdonságait, ami miatt a barátom szerethette, de látom azokat a tulajdonságokat is ami a kapcsolatuk végéhez vezetett, és amivel rájöttem engem mennyivel jobban szerethet a kedvesem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!