Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy álljam meg, hogy ne telepedjek rá a barátomra?
Gondolom mondaná ha terhes lenne neki
Nekem tuti az lenne
2010. máj. 7. 10:25
ezt csak TE tudhatod, hogy terhes e neki!!
ha úgy gondolod hogy az, a viselkedéséből, vagy esetleg szóvá tette már, akkor vissza kell fognod magad.
ha nem, és úgy látod hogy ő így boldog veled, akkor miért változtatnál ezen?
2010. máj. 7. 10:25
egy idő után biztosan túl terhes lesz. a férfiak azért szeretnek vadászni. ha te állandóan őt ajnározod, teljesen kiadod magad, akkor nem leszel érdekes egy idő után. gondolj bele ellenkező esetben te hogy éreznél. szerintem neked is terhes lenne ez a dolog. legyenek saját barátaid, hobbijaid, kicsit legyen saját életed is. persze szeresd de szerintem az ilyen majomszeretet túlzás és nem is szokott az ilyen kapcsolat túl sokáig tartani.
2010. máj. 7. 10:26
én láttam már olyan férfit, aki szereti, ha rajongva szeretik. van, akinek ez egyáltalán nem terhes, és nem is lesz unalmas. ez típus kérdése.:)
10.25
2010. máj. 7. 10:29
De, szerintem eléggé nyomasztja, pláne ha ő nem ilyen érzelmes típus mint te. egyébként én is nagyon imádom a barátomat és nehéz megállni, hogy ne hívogassam meg csüngjek rajta állandóan, de visszafogom magam, a szerelmi vallomásokkal is. vegyél vissza ebből, ha nem akarod, hogy eltávolodjon, semmi szükség arra, hogy munkaidőben szerelmet vallj neki és otthon is megfojtsd a rajongásoddal. a férfiaknak szükségük van a szabadság illúziójára, különben úgy érzik, kényszerítik őket valamire. legyél okosabb!
2010. máj. 7. 10:31
6/18 A kérdező kommentje:
Több mint négy éve vagyunk együtt, együtt is lakunk. Vannak barátaim és eljárunk társaságba egymástól külön is. Nem arról van szó, hogy rajta lógok a nap 24 órájában, csak úgy örülök minden nap, amikor hazajön, mintha évek óta nem láttam volna. Ha eltelik úgy 4-5 óra, hogy nem beszéltünk, nekem már hiányérzetem van... Mostanában azzal adta jelét, hogy zavarja ez, hogy nem válaszol az sms-re, vagy nem hív vissza, de szóba még nem hozta.
hát ha jelét adja annak, hogy ő nem ilyen, és nem igényli ezt tőled, akkor mindenképp fogdd vissza magad minél hamarabb, mert csak eltávolítod magadtól!!!
próbálj meg uralkodni magadon!!!
2010. máj. 7. 10:33
8/18 A kérdező kommentje:
Igen, csak ez olyan színjáték :( mert teljesen mást kell mutatnom, mint amit érzek
leányzó, meg kell tanulnod visszafognod magad.
sok helyzetben az életben szükség van és lesz is erre. az érzelmeinket kordában kell tartani nagyon sokszor. egy kapcsolatban pedig mindenképpen oda kell figyelni a másik igényeire, mert csak úgy működhet.
ha visszább veszel, lehet a barátodnak hiányzol majd jobban..
2010. máj. 7. 10:41
Nem színjáték, hanem a másik tiszteletben tartása, és a "kezelési útmutató" helyes használata:-). Tudom, mire gondolsz, én is utálom a képmutatást, de sajnos meg kellett tanulnom, hogy vannak játékszabályok, és azokat érdemes betartani, mert lehetek öntudatosan "önmagam" mindig, ha egyszer a férfi meg úg yműködik, hogy nem esik jól neki a folytonos "totális őszinteség". Érthető volt?
2010. máj. 7. 10:46
Kapcsolódó kérdések: