Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan 30-35 év közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 30-35 év közötti nő/férfi, aki nem talált még párt?

Figyelt kérdés

Ha nem, milyen okra vezeted vissza? Akarsz-e változtatni a helyzeten vagy inkább a szingli állapot mellett döntöttél?

/én az első variáció mellett vagyok/

32/F

2010. máj. 6. 09:19
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

22 éves srácnak:

chaten ismertem meg,az ország másik felében lakott,találkoztunk,4 évig tartott. :)

2010. máj. 6. 21:16
 32/38 anonim ***** válasza:

Chaten?? Hmm. Mint ahogy már említettem én is fönt voltam, de korombelieknek írtam.

Lehet, hogy idősebbeknek kellett volna írnom?

A 22 éves srác.

2010. máj. 6. 21:23
 33/38 anonim ***** válasza:

10:53

Persze,nyugodtan. Nem hiszed el de nagyon sok nő belemegy ilyenbe. Sokan le is pattintanak,de volt olyan h egy városban laktunk és aznap este eljött hozzám a nő,meg 2-3 nap msn-ezés után megvolt. Ez 2 eset volt,de van ilyen is. Ott a freelove is,gondolj arra h minden nő keres azért regisztrál.

2010. máj. 6. 21:58
 34/38 A kérdező kommentje:

20:35-nek

Szívesen írtam volna privit, de nincs engedélyezve Nálad.

Az okokon én is sokat gondolkozom. Nem igazán jutottam semmire. Tanult, intelligens ember vagyok, átlagos kinézettel. Egyedül talán azt tudnám felhozni, hogy sosem voltam vagány, rámenős, szóval visszahúzódóbb típus vagyok.

2010. máj. 6. 22:23
 35/38 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Látom reagáltál közben a sorainkra.

Azt mondanám még neked, hogy a múltat felejtsd el, most a jelenre koncentrálj! Nem kell egyáltalán vagánynak lenni, ahhoz hogy találj egy megfelelő társat, de annyira kell vagánynak lenned, hogy te mint férfi tedd meg az első lépést! Visszautasít?, hát előfordulhat hogy lesz ilyen, és akkor mi van? Folytatod addig amíg nem olyan visszajelzést kapsz, ami számodra megalapozhat egy kapcsolatot. De ha meg se próbálod, akkor követed el a legnagyobb hibát.

Mennyi, de mennyi példát tudnék hozni erre, csak sok lenne leírni. ( mint a saját életemből is).

Alapjában véve, amit komolyan akarunk (nemcsak szórakozásból, vagy szivatásból, nagyzolásból) , attól félünk is egy kicsit, ami természetes is.

27/N

ui.: azért ha alakul valami elújságolhatnád nekünk, hogy drukkolhassunk!

2010. máj. 7. 13:02
 36/38 A kérdező kommentje:

13:02-nek.

Egyetértek mindenben. Mihelyt "helyzetben leszek", lépek és megosztom a tapasztalataimat.

És mégegyszer kösz mindenkinek a kommenteket!

2010. máj. 7. 13:25
 37/38 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 20:35

Remélem, van lány, aki tetszik, hidd el, érdemes megpróbálni, akár egy ártatlanul is kezdhetsz:

pl. Milyen csinos vagy, vagy nagyon jól nézel ki, ilyen őszinte bókok tetszenek a nőknek!

Főleg, ha még mosolyog is rád, szemeztek, akkor ezt simán bevetheted!

Attól, hogy bókolsz, vagy érdeklődsz nem "fogsz beégni sem" és lehetséges, hogy egy szinttel közelebb kerültök egymáshoz.

Én is visszahúzódóbb lány vagyok, és ha nagyon bejön egy férfi, én is félek. Ezért nem is volt még kapcsolatom, mert két férfi aki idáig bejött, ők is félénkek voltak ilyen téren.

Akik meg nem tetszettek, azok nyomultak..sajnos igazságtalan az élet, de még van remény.

32 éves vagy, kész férfi (a legszebb kor), és légyszi ne szalaszd el a lehetőségeket.

Kár lenne érted!

26.L

2010. máj. 7. 17:16
 38/38 A kérdező kommentje:

17:16 26/L

Köszi Neked is, aranyos vagy! Jól esik, hogy a válaszadók között többen is szorítanak. Neked és a többieknek is sok sikert az ismerkedéshez!

2010. máj. 7. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!