Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan 30-35 év közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 30-35 év közötti nő/férfi, aki nem talált még párt?

Figyelt kérdés

Ha nem, milyen okra vezeted vissza? Akarsz-e változtatni a helyzeten vagy inkább a szingli állapot mellett döntöttél?

/én az első variáció mellett vagyok/

32/F

2010. máj. 6. 09:19
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:

Szia. Én 18 éves vagyok, de édesanyám 38, és még midnig nem talált magának állandó párt. Sajnos ez sok mindennel összefügg, például a munkahelyével, és általában rosszul is választ. Néha úgy érzem, hogy szeretne változtatni, néha meg azt, hogy nem érdekli. Most néhány hónapja van párja, de nem igazán szereti. Kíváncsi vagyok mi lesz.

18/L

2010. máj. 6. 09:24
 2/38 anonim ***** válasza:
nem láttad még a 40 éves szüzet??? :-O nézd meg...
2010. máj. 6. 09:27
 3/38 anonim ***** válasza:

Szerintem, ok lehet erre, ha huszas éveiben nem a bulizás, meg a szórakozás , inkább a tanulás kötötte le az életét, utána pedig munka , esetleg mellette a barátok, csak az a baj, hogy ekkora már sokan párkapcsolatba vannak valamilyen szinten, így az ismerősök köréből nehéz a párválasztás. Meg hogy ők már nem párkeresési céllal járnak szórakozni.

Arra is sok példa van, hogy van aki megtalálja sokkal korábban a társát, vagy úgy gondolja, hogy jók lesznek együtt, aztán mégsem jön össze hosszú távon, és egyik vagy másik kilép a kapcsolatból, akár más miatt, és ott marad az illető egyedül. És ekkor nehéz mindent előről kezdeni ezekben a 30-as években, de persze nem lehetetlen, sok siker storyról hallottam, hogy ekkor találta meg valaki az igazit, és vele egy komoly kapcsolatot.

Amúgy szerintem ritka az aki ne törekedne, vagy legalábbis vágyna a társas életre, előbb -utóbb biztos, csak nehezebb tapasztalatom szerint, mivel ilyenkor már félig meddig egy kötöttebb, berendezett életvitel mellé kell megtalálni a megfelelő partnert. Gondolok itt arra, hogy a munkahely, vagy lakása/ albérlete miatt leszűkül a kör, ami az ismerkedést illeti. Az biztos hogy másképp csinálnám, ha újrakezdhetném a 20-as éveimet, és többet ismerkednék, tapasztalnék, de lehet az sem a legjobb út.

27/N.

2010. máj. 6. 09:32
 4/38 anonim ***** válasza:

9.32!

Én 22 éves srác vagyok, még nem volt TARTÓS kapcsolatom, nem is nagyon merek ismerkedni. Ezek után Velem mi lesz szerinted? :) Komolyan kérdezem!

2010. máj. 6. 09:47
 5/38 anonim ***** válasza:

22 évesnek:

Azért neked nem kellene ezen még parázni, meg amúgy sem szabad ezen rágódni, hanem megpróbálni elengedni magad.

AZ hogy nem volt tartós kapcsolatod, ennyi idősen az egyáltalán nem baj, majd lesz, ne aggódj!!! Én azt akartam kihangsúlyozni, hogy ismerkedni kell ebben a korban, mint amiben te is vagy, hogy szerezz tapasztalatot, összehasonlítási alapot, mert később az javadra válik. Félre ne érts, ez nem azt jelenti, hogy fűvel -fával 30 éves korodig, hanem ismerkedni, társaságba járni, és ha valaki szimpatikus számodra, akkor ne félj kezdeményezni. Nagyobb eséllyel fogod tudni ki neked az igazi, ha szélesíted a látóköröd.

2010. máj. 6. 10:12
 6/38 anonim ***** válasza:

Még annyi , hogy sokan vannak akik huszas éveik elején összejönnek, úgy hogy ráadás első kapcsolat, és nem tudják értékelni egymást eléggé, mert nem élték ki magukat, na később jön pofára esés, mikor valamelyik kiváncsiskodik kifelé a kapcsolatból.Ezért jó, ha az ember lát, hall, próbál, mert tudja akkor később,hogy jót választott, és megbecsüli akivel együttvan, valamint adott esetben nem jön össze azzal, akivel már az elején olyan kizáró okot vél felfedezni,amivel már találkozott, és nem fut mégegyszer bele.

Szóval igenis menni kell, ismerkedni, nagon sok rendes és helyes, aranyos lány van, csak rájuk kell találni, na őket se a discok hajnali óráiban keresd!

2010. máj. 6. 10:20
 7/38 anonim ***** válasza:

én 30N

és mindig azért vagyok rossz kapcsolatokban, mert nem akarok egyedül / szingliként élni

ahogy most is

tehát annak az oka, hogy még nem vagyok megállapodva:

életem 3 komoly több évig elhúzódó kapcsolata(így lettem 20-ból 30 éves) és mindig a végén derül ki számomra, hogy ebből sem lesz házasság, amit a párom lehet soha nem is akart, csak átvert

a mostani meg nem ígérget semmit, de legalább nem vagyok egyedül

2010. máj. 6. 10:20
 8/38 anonim ***** válasza:

30 éves nőhöz szólnék még:

na igen ez a tipikus, amikor ebben a korban vagy házas vagy már, vagy olyan kapcsolatban, ami egy fokkal jobb a szingliségnél, (bár gyűlölöm ezt a szót :)).

Meg tudlak érteni, mert hasonlóan érzek, de annyival kiegészíteném, hogy nem tudom te vagy más hogy van ezzel, de kezdem azt érezni, hogy a bizonytalanságnál, jobb az egyedüllét is, és a lehetőség hogy olyan párra lelj, aki komolyan vesz, és élete részének tart, mert ez lenne a lényege a nő-férfi kapcsolatnak ebben a korban már!!!

27/N ismét.

2010. máj. 6. 10:31
 9/38 anonim ***** válasza:

Köszi a választ 27/N. :)

A 22 éves voltam.

2010. máj. 6. 10:45
 10/38 anonim ***** válasza:

Ááááá komolyan szánalmasak vagytok. Ide is írnak férfiak és nők is. Miért nem kéritek el egymás msn címét? Tudnátok beszélgetni,ismerkedni......

Miért nem regisztráltok társkereső oldalra?

Miért nem chateltek? Chat-en is lehet ismerkedni. Nem csak bunkók vannak.(tapasztalat)

Ha csak e-mail-eztek,vagy msn-eztek és esetleg egy randi-ig elmegy a dolog akkor az is tapasztalatszerzés nem???!?!?!?!?!

Férfiak!!! Ne legyetek tutyi-mutyik! Kérjetek email vagy msn címet és tessék BESZÉLGETNI. Mint ahogy itt is beszélgettek.

Mit vártok komolyan? Hogy egyszer csak ott terem egy feleség? NEM FOG! Tenni kell érte!

28/f

2010. máj. 6. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!