Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan 30-35 év közötti nő/férfi, aki nem talált még párt?
Ha nem, milyen okra vezeted vissza? Akarsz-e változtatni a helyzeten vagy inkább a szingli állapot mellett döntöttél?
/én az első variáció mellett vagyok/
32/F
10.45-ös vagyok!
Regisztráltam társkereső oldalra (talalka.hu) és a chat.hura is. Teljesen normális, egyedi leveleket írtam minden lánynak és nem cicababáknak írtam. Eredmény: Mind ment a szemétbe!!
Erről az oldalról próbálkoztam egy-két lánynál az sem jött össze. Erről ennyit!
HÁt szerintem sem a társkereső oldalak a nyerőek!!
Amúgy aki tettre intette a férfiakat abban egyet értek.
Most eszembe jutott amit egyszer hallottam: ma már a nők mennek a pasik után, meg puncsolnak, ... hát nehogy erre menjen a világ, mert az nagyon illúzió romboló lenne!!!
10:45
28/f
Nem kell feladni egy-két kudarc után... Mindenkii megéli ezt is.... Keress tovább... És lesz... BIZTOS...
........30/n 27/n... !!!!!!!!!
Itt vannak,társat keresnek (egyedül vannak)
Komolyan mondom mit vártok... Ha párt kerestek,ismerkedni akartok akkor repüljetek rájuk... Itt van az orrotok előtt és siránkoztok.... Hihetetlen... Ha ezt sem "használjátok ki" akkor sajnállak titeket férfiak,mert tényleg tényleg tutyimutyik vagytok,egy nőnek meg ez nem kell amit teljesen érthető
itt ismét a 30N
társkereső oldalakról egy rakás kétségbeejtő randi után találtam azt, akivel vagyok, akivel lehet megint nem lesz semmi komolyabb
nem könnyű lelkileg bírni, hogy minden randi után rosszul vagyok attól, akivel találkoztam, hogy nincs egy helyes, értelmes srác!aki családot akar és korrekt.
akivel vagyok helyes és értelmes a többi meg bizonytalan, szóval 50%-os a kapcsi.
csak mert nem mond semmit, hogy mit akar ebből.
Egy 27 vagy 30 éves nő egy 22 éves szűz sráccal?!!:D
Na, persze! :D Erre befizetek. ;)
10.45-ös voltam.
itt 30N
én a férfiakat szeretem, tehát ebből kimaradnék...
Itt meg a 27 éves :)
Jó kis duma kerekedett.
Megosztottuk a véleményünket egymással, meg a javaslatok is röpködenk ezerrel, mégis mindenkinek magának kell lépni, és dönteni, mert senki nem teszi meg helyette.
Itt a szó kevés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!