Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan 30-35 év közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 30-35 év közötti nő/férfi, aki nem talált még párt?

Figyelt kérdés

Ha nem, milyen okra vezeted vissza? Akarsz-e változtatni a helyzeten vagy inkább a szingli állapot mellett döntöttél?

/én az első variáció mellett vagyok/

32/F

2010. máj. 6. 09:19
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

No, most már illene nekem is, a kérdezőnek hozzászólni.

Először is köszönöm, hogy időt szakítottatok a kérdésemre.

Gondoltam, írok egy ilyen kérdést, mert egyrészt nagyon is érint engem a téma, gondolván, talán nem vagyok egyedül, másrészt legyen valami olyan kérdés, ami nem arról szól, hogy "elmentem-nem mentem el", kicsi-nagy, terhes vagyok, gáz, hogy szűz vagyok, hova élvezzek stb.

Azt hiszem, aki most hozzám hasonlóan keresi élete értelmét 30 felett, azokat nem az imént felsorolt problémák foglalkoztatják, hanem, hogy találjon valakit, aki szereti, vonzódik hozzá, és viszont.

10:49

Én is tök normális leveleket írtam, nekem se lett kapcsolat belőle, volt, hogy válasz se jött, pedig őszintén leírtam mindent magamról.

11:54 30/N

Sajnálom, hogy csalódtál már sokszor. Bár egyre többen az együttélést választják, de én még hiszek a házasságban. Szerintem az egy tök jó dolog. Én mindenképpen házasodni szeretnék, és gyerekeket is. Sajna, egyelőre barátnőm sincs, nemhogy jegyesem.

12:20

Neked is igazad van. A tettek emberének kell lennünk, főleg, nekünk, férfiaknak, de a vásár mindig kettőn áll. Nyomulhatok én ezerrel, ha nem jövök be a nőnek.

Amúgy többször olvastam már, hogy nem kell görcsösen akarni egy társat, "megtalál a szerelem". Nektek erről mi a véleményetek? Persze, nem lehet tudni, kivel hoz össze a sors, de szerintem a kapcsolatok többsége nem véletlen, hanem tudatos.

Azért jó megbeszélni a dolgokat, igaz, cselekednie mindenkinek magának kell.

2010. máj. 6. 13:24
 22/38 A kérdező kommentje:

9:32

Nagyon jól olvasol az életemben. Tényleg lehetett volna több buli, átmentem volna a vizsgákon kevesebb tanulással is. A többivel kapcsolatosan , amit írsz, szintén osztom a véleményedet.

9:47

Ne aggódj,22 éves srác, fiatal vagy, előtted még az egész élet!

2010. máj. 6. 13:30
 23/38 anonim ***** válasza:

22 éves srác!

20 évesen szűz voltam és egy 33 éves nővel voltam. Nem tudta,csak annyit vett észre h nagyon parázok,utána elmondtam neki persze. Azóta nem félek a nőktől. :)

2010. máj. 6. 16:10
 24/38 anonim ***** válasza:

A 22 éves srác vagyok.

Jó neked! Én is szívesen lefeküdnék egy idősebb nővel (30+).;)Bár nekem is ilyen szerencsém lenne.:D

Hogy találkoztál vele? Hogy történt az egész?

2010. máj. 6. 16:25
 25/38 anonim ***** válasza:
Én az egyedülállóak táborát erősítem.Nem régóta, éppen ezért is nem görcsölök rá a párkeresésre.Egyelőre tisztítom a lelkem, hogyha megint lesz valaki akivel együtt élhetek, ne az előző kapcsolatom kudarca legyen etalon.De ha egyedül maradok....hát...akkor sem fogok kétségbeesni. :)
2010. máj. 6. 16:45
 26/38 anonim válasza:

27/N

Szerintem egyáltalán ne bánd, hogy a huszas éveidben a tanulás kötött le a párkeresés helyett! Cserébe egy inteligens, okos nő lettél, ami a hozzászólásaidból is látszik (tudsz írni(nagy szó!!!:)), fogalmazni, van stílusod...), szóval nyerő vagy, hidd el! :)Rengeteg férfi álmodozik ilyen nőről! :)

F/34

2010. máj. 6. 17:23
 27/38 anonim ***** válasza:

30N vok

én már túl vagyok egy ideig nem kell senki, jó így érzeteken

így ismertem meg a barátom, akivel most vagyok

a helyzet azóta annyiban változott, lehet most fogunk szakítani(napok kérdése)

szóval egy szinglivel több lesz

hacsak ki nem nyírom magam és nem erősítem a statisztikát

bocs. tudom morbid volt. csak kivagyok

2010. máj. 6. 18:07
 28/38 anonim válasza:

Ez nem csak morbid, de jó nagy marhaság is! Mármint ilyesmin egyáltalán gondolkodni! Remélem te sem gondolod komolyan!!!

F/34

2010. máj. 6. 18:24
 29/38 A kérdező kommentje:

18:07-nek:

18:24-nek igaza van, ne csinálj semmi ostobaságot!

Az ember sokszor érzi-én is-nem élet így az élet, de aztán nagy levegőt veszünk, felkelünk, és megyünk tovább!

2010. máj. 6. 19:04
 30/38 anonim ***** válasza:

És Te, kedves kérdező, miben látod az okot, hogy nincs komoly párkapcsolatod/feleséged?

Érdekelne a véleményed! Nekem is van több 30-as férfi ismerősöm, akik kedvesek, tanultak, komolyak és mégis egyedül vannak!

Te hogy látod ezt, a saját szemszögedből?

26.L

2010. máj. 6. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!