Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚK! Mi nem tetszik nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Mi nem tetszik nektek a mostani lányokban (külső, belső)? Milyen lenne az ideális nő (belső tulajdonságok)?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 21:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Ide már csak azt írom le,hogy mik szerintem a gondok:

Az aktuális divat és nem az optimálisság hajkurászása, itt gondolok az egészségtelenül sovány,gizda,vékony alkatra való tulzott törekvés, ahelyett hogy a normáis középutat választaná.Szerintem a szélsőségek sose jók.

A mű nő feeling: Menőnek tartják a tetoválásokat, szerintem nagyon meg lehet unni ezeket egy idő után,utána olyan ócska kinézete van egy szép női testen.

Ékszerekkel, műkörmökkel való versengés, szerintem a karácsonyfát szokták díszíteni,nem az emberi testet.

Kis mellű nők önértékelési zavarban szörnyűséges szilikon implantátumokat raknak be, én azt szeretem ha a nő testét cirógatom,nem pedig két gumilabdát, és kilóméterekről ordít róla,hogy kinek van természetellenes,nekem az nem tetszik.

Sokan smink mögé bujnak, és nem vállalják fel az igazi arcukat,elöbb utóbb úgyis szembetünik,jobb alapból felvállalni,így nem lesznek késöbbiekben negatív visszaesések.

Sokan azt gondolják hogy a rikitó,kontraszt nélküli szőke haj minden férfi álma,szerintem nem,felének ez,felének meg mint nekem is a sötétebb hajszín jön be.

Sokan az agyon szoláriumozott bőrt egzotikus szépségnek titulálják,de nagy tévedés szerintem,mert vannak annak született emberek,de aki szétégeti magát,hogy azzá váljon,pedig eredetileg köze nincs az egzotikumhoz,az mű,de nagyon.Csak megfelelő mértékig,és csak bőrbetegségek eltüntetése okán szoláriumozzon egy nő szerintem.

Sokan azt hiszik,hogy minél több parfümöt tol magára,annál vonzóbb lesz,szerintem közel sincs így, mert fullasztó,elviselhetetlen.

Sokan hódolnak átmeneti korszakoknak az univerzális minden évtizedben menő volt és az is marad dolgok helyett, és képesek bohócnak öltözni tarkabarkán,és szélsőséges módon probálnak kitőrni,amire nem mindekni vevő.

Egyre nagyobb divatnak gondolják a cigarettázást, de valójában csak büdösíti a nőket,nem egy nőies tulajdonság,akárcsak az állandó buliba lődörgés és iszákosság sem az. LEhet szórakozni,de nem kell divat majomnak lenni szerintem.

Mivel a nők hamarabb kiöregednek jellegüknél fogva mint a férfiak, /arc mindekinek idővel sármosabbá válik,nőknél ez sajnos nem előny/ Így ők jóval hamarabb kell ohgy nekilássanak szexelni,hogy behozzák azt a plusz 15 éve utólemaradást. Ez valamilyen szinten tolerálható megérthető,de szerintem nem normális dolog,ha valaki tizenéves korában már szaporodik.

Egyre több a koravén személyiség, amikor még full kislányok kinézetre,de már borzasztó mű módon affektálós,modoros felnőttes színjátékot adnak elő,hogy komolyabbnak Tüntejen! De csak viccesekké,vagy unszimpatikussá válnak.

Ezek azok a tulajdonságok,amiket a mai nőkön egyre gyakrabban észreveszek,nem mind ilyen,de sok,és nekem nem tetszik. De ez olyan dolog,hogy mindennek megvan a rajongó és ellentábora, ezt el kell tudni fogadni.

2010. szept. 21. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!