Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen az ideális lány? (Belső, bővebben lent. )
Én azokat a lányokat szeretem, akinek nagy a kisugárzása. A hangja bűvöljön el engem, és szivesen hallgassam, ha be nem áll a szája, akkor is :)
Szóljon bele azokba a dolgokba, amibe bele kell! Ne szabja meg mikor hova megyek, de szervezzen közös programokat is, persze én is szervezek.
Szeresse a meglepetéseket, ne legyen nyavajgós, h jaj letört a körmöm..
Hirtelen ennyi.
Én láttam már ideális lányt. Focimeccsen az apjával (vagy csak jóval öregebb a pasija) volt és 20-25 percenként elment a büfébe sörért az öregnek. :D Kell ennél jobb? :D
Na de tegyük félre a viccet. Mindenkinek más az ideális. Erre a kérdésre nem lehet igazán válaszolni. Valakinek sokat számít a kinézet, de másnak fontosabb a belső (nekem is). Igaz az utóbbi résznél is azért valamennyire számít, hogy hogyan néz ki, ezt nem is lehet tagadni.
-van aki normális társat akar
-van aki cselédet és kapcarongyot, akit lehet kicsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!