Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! . Nektek milyen az ideális lány? Belsőt, és kis külső jellemzést is kérlek
Külső nálam szinte teljesen mindegy. A lényeg, hogy legyen ápolt és ne legyen kövér. Belsőnél is csak néhány dolgot tartok fontosnak, mint például az őszinteség, megbízhatóság, egy bizonyos fokú műveltség. Jobban kedvelem a visszahúzódó és csendesebb lányokat.
21/f
Belső:
- őszinte, megbízható
- kifinomult humorérzéke van
- közvetlen (de nem fűvel-fával <- túl sok ilyen van :))
- szeretetéhes, de képes a viszonzására is (!)
- érzelmes, vágyik a gyengédségre, törődésre
- érett gondolkodású, ugyanakkor tud komolytalan is lenni
"mármint visszahuzodó, vagy tüzes" -> Ezzel nem értek egyet, egy alapjaiban véve visszahúzódóbb lány is lehet tüzes... :)) Nem ezen múlik. Egyébként nekem pl a kicsit visszahúzódóbb csajok jönnek be, jobban legalábbis, mint a nagyszájúak... de ez nyilván egyénenként változik :)
Külső:
- nőies vonásai legyenek (ne legyen gebe, de az ellentéte sem)
- legyen kibékülve a saját testével (!)
- haj / szemszín stb részletkérdés... lényeg a kisugárzása, és az összhatás. Átlagban egyébként barna haj & szem nálam a nyerő, de van olyan szőke lány, aki szintén megdobogtatta anno a szívem.. szóval... nem ez dönt szerintem. :)
22/F
Külsőre az ideál valami ilyesmi:
Persze tudom, hogy nehéz ehhez hasonlót találni, tehát nem ragaszkodom annyira erősen ehhez az ideálhoz, de mindenképpen nagy előny, ha kifejezetten ad a külsejére, és ez alatt inkább a rendszeres testedzést, és a minél egészségesebb táplálkozást értem, nem feltétlen az öltözködést. Nagy előny továbbá, ha nem iszik, nem dohányzik, és nem él semmilyen kábítószerrel soha.
Legyen toleráns azt illetően, hogy nehezen értelmezem a testbeszédet, és sokszor úgymond "merev", "hűvös" vagyok.
21:30 én pont ilyen vagyok...:D (csak fiatal hozzád)
Am bocs hogy írok.. nem vagyok fiú, és eggyáltalán nem jönnek be a lányok, csak unalomból olvastam a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!