Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Mi nem tetszik nektek a mostani lányokban (külső, belső)? Milyen lenne az ideális nő (belső tulajdonságok)?
Külső: MAXXIS SWAMP THING
Belső: IRC
hümm. :)
szeretem az ilyen kérdéseket :D
amit útálok a mai leányzókban:
-az embernek esélye nincs közeledni
-lazán, minden emberi érzést mellőzve kihasználják a fiúkat
-nem bírnak hűségesek maradni/elkötelezni magukat
-nekik a szerelem manapság már nem azt jelenti h megpróbálnak minél több időd a párukkal tölteni, hanem csak azt h "ok szerelmesvagyok. ennyi, hagyjál lógva, te meg mennyé haverjaiddal kocsmázni"
ideális leány:
-okos
-szép.. vagy ha nem, akkor is legyen ami megfog benne
-jóhangulatú
-rendes/segítőkész, nem röhögi ki a másikat, hanem segít neki
-hűséges (és ez azt is jelenti h egyszerre csak egy pasival kezd ki)
-nem az a tipikus partiarc
-szeressen olvasni, és műveltebb legyen...amennyire lehet.
amúgy nemtoom. szeressen, és énis szeressem őőt.. ennyi bővenelég ha hűséges. a többi úgyis változhat
Beképzelt, divatmániás, magukat kellető ribanc a jelentős részük. Nem mind, félreértés ne essék. Nem írom le az összes lányt, és nem is általánosítok, csak sajnos nagyon gyakran ez a helyzet. A klónozott jellegű pláza-társadalom, és a szintén klónozott jellegű, de magát pont h pláza-ellenesnek valló, és feltűnést várók is 1mást hülyítik meg majmolják. Innen jön az h ha 1-1 rákap vmire amitől kicsit is egyedi lehet, a többi mind rákap, mert ettől lesz egyedi, amivel persze azt érik el h újabb tömegdivatot követnek. És persze mind azt hiszi h ő egyéniség, meg h mindenki őt utánozza és van oka elszállni magától. Nem 1 ocsmány csaj kezdett már ki velem, mert komolyan elhitte magáról h ő jó csaj lesz attól mert úgy öltözködik mint mások, akiknek esetleg jól is áll. Sokkal többre tartok 1 "szürke kis egeret", vagy vki olyat aki esetleg tényleg képes kitűnni a tömegből, mint ezeket a divatot majmoló csajokat. Csak merjenek önmaguk lenni, az ámr sokat segítene a helyzeten.
"életművész"
21:43 nagggyon kib*sztad!!!
Jobban le se lehetne írni!
:)
Hát fiúk.
Olyan vagyok, amit 21:29 le írt...mármint a pozitív példa =D (még jó, hogy anonimba lehet szerénytelen az ember)
Csak hogy, nektek nem ez kell, mert már a "nem tipikus partiarc"-nál megbukik a dolog, hogy kellesz-e a pasiknak vagy sem, főleg annál a résznél, amit mindenki írt, hogy ne legyen ribanc :) Azt is cs*szhetem, ha szép vagyok, és igényes, ha nem rakom ki mindenemet :)
Nem panaszkodom, akadnak pasik, és így hálistennek a normálisabbja, nem úgy mint a legtöbben ma... de sokkal népszerűbbek a férfiak körében az itt jelentősen lehordott típusúak, nemértemén hogyvanez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!