Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Mi nem tetszik nektek a mostani lányokban (külső, belső)? Milyen lenne az ideális nő (belső tulajdonságok)?
Teljesen egyet értek az utolsó hozzászolóval.
Minden pasi azt mondja, hogy nekik normális lány kell, aki nem teszi ki mindenét, nem csalja meg, nem fekszik le mindennap más pasival... Ám ti srácok *és nem akarok általánosítani de sokan ilyenek vagytok* akkor sem tudtok nemet mondani az ilyen lányoknak... Persze vannak normális srácok, habár akárcsak a lányokra, az ilyen fiúkra is érvényes, hogy félénkek, és nem mernek közeledni. Amúgy pedig tényleg nem minden lány ilyen... Csak sajnos a mai társadalomban egyre nagyobb divat, hogy minél nagyobb r*banc legyen valaki, mert az a menő, meg így vágódnak be a pasiknál... És emiatt leírják a nőket, mintha nem lennének normálisak, akik teljesen megvetik az ilyen lányokat...
Amúgy én nem panaszkodom, mert boldog párkapcsolatban élek... csak gondoltam leírom a véleményem, plusz kiváncsi vagyok mit írnak a srácok is. :)
18/L
Az baj,hogy már ebből is "divatszerűséget" csináltak ezek a majmok...
Sokan dobálóznak a "rendes lány kell dologgal"...na meg persze a "rendes fiú kell" szlogennel is.
És ezzel is csak nehezítík azt a rohadt kevés százalélkot amibe a normális fiúk/lányok "vannak" .
Igazából valamilyen szinten lényegtelen mert az igazi embereket akik igazi értékekkel rendelkezenk ilyenek soha nem fognak elnyomni...
Nos kedves, rendes lányok, én nem vagyok rendes srác. Gyakran vagyok bunkó, szemét és ezt nem is titkolom. Nem akarok hamis látszatot kelteni senkiben h én mennyire rendes srác vagyok. Viszont soha, 1etlen bnőmet sem csaltam meg. És igenis megbízható, kedves, értelmes csajokkal kezdek csak. A többit max kihasználom én is, nekik sem nagyon kellenék én másra, akkor meg mit érdekeljen? De akivel össze is jövök, az iránt már érzek vmit, és azt sosem csalnám meg. Szal lehet h szerintetek a party-ribancok a kelendőbbek, míg titeket alig vesznek észre, de sztem addig jártok jobban. Mármint, aki már titeket észrevesz, van rá esély h nem csak megfektetni akar. És sztem márs sem vevő jobban azokra a csajokra akit leírtunk, csak egyszerűen azok nyomulósabbak, könnyen megkaphatóak, stb. Titeket meg kell találni, észrevenni, "elérni". De nem jelenti h nem ti csináljátok jól! ;) Lányok, én komolyan tisztelem azt, akiben van tartás és nem adja magát csak úgy bárkinek/ nem önként kínálja fel. legyetek ilyenek továbbra is! ;)
"életművész"
A legnagyobb probléma, hoyg minden nő a lelke méllyén ribanc. Mindenek jól esik, ha flörtölnek vele, és mind annyira hülye, hogy egy kis flört után bármit megtesz neked, tapasztalat... És ebből fakadóan nem hűséges, nem szeret, nem bízhatsz benne... Jah és egy csomó puszedlizabáló ork...
Lehet lepontozni, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!