Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra milyen egy ideális nő/ férfi? Külső, belső is érdekel.
Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 21:04
1/6 anonim válasza:
kb 20szor volt már ez a kérdés.
2/6 Holdtündér válasza:
Volt az több is, de ki számolta. :D
3/6 anonim válasza:
Az ideális nő: -ne beszéljen csúnyán
-szeresse a természetet
-ne dohányozzon, és ne igyon
-lelkes természetű legyen
17/F
4/6 anonim válasza:
tud főzni, és nem túl alacsony, mert a fene se akar hajolgatni.
Amíg megvan a PS2-m, addig a többi nem érdekel.
5/6 Moszuke válasza:
kb egy magas felem, fehér bőrű, intelligens, aranyos, jó humor érzékkel, őszinte, hosszú hajjal, 2 szemmel, szexi ajkakkal, stb.
mindenki más és más.
6/6 anonim válasza:
Ideális nő:
-nem iszik
-nem cigizik
-mos, főz, takarít
-TISZTEL!!!
-meg még lehetne sorolni, de ha nem tisztel akkor szart sem ér én már megtanultam.
De olyat nem találsz aki teljes mértékben megfelelne, mert olyan nincs, de ha én megtalálom, akkor feltétlenül közlöm veletek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!