Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, hogy néz ki az ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogy néz ki az ideális lány? (külső&belső tulajdonságok)

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 16:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
5%
Én is lány vagyok, kíváncsian várok minden választ! Bejön nektek a gonosz, álnok, manipulatív, de alapvetően jószándékú, kedves, mosolygós, beszólogatós, ördögi, vad, talán kissé fecsegős, maximálisan maximalista és egoista művészlélek tipus? E-maileket várok! XD
2009. júl. 2. 16:29
 2/18 anonim ***** válasza:
62%

külső:

van feje, 2 szeme, 2 füle , orra, haja, keze, lába, 2 melle 1 puncija stb.

belső:

szív, agy, tüdő, máj, vese, gyomor, stb. :D

a belső tulajdonságojnál még fontos a koleszterinszint, vérnyomás stb.

2009. júl. 2. 16:31
 3/18 anonim ***** válasza:
90%

Nincs ideális lány. Nemcsak gyakorlatban nincs, hanem elméletben sincs. A dolog már a külsőn elbukik, ugyanis nincs olyan, hogy a legszebb. Sokféle szépség van, és ezek között nincs rangsor.

A legtöbb lány tud szép lenni, ha rájön, hogy a külső adottságaiból hogyan tud összehozni egy szép "kompozíciót". Ezért a lányok külső szépsége döntően függ attól, hogy belül rend van-e. Ugyanis a nyugodt, kecses mozgás, a szép beszédstílus és a sok mosoly döntően meghatározzák, hogy egy nő milyen benyomást tesz, és ezek tanulhatók és fejleszthetők. Ezért külső és belső között nincs éles határvonal. A külsőre nézve egyébként fontos, hogy nincs szabály. Állítom, hogy nem létezik olyan szabály, hogy a sovány, telt, magas, alacsony, kis vagy nagy fenekű, körte vagy alma mellű, szőke vagy fekete stb. nők a szépek. Hanem akkor szép egy nő, ha ezekkel az adottságaival ki van békülve, ezeket a mozgása és viselkedése során harmonikus egészbe foglalja, a ruházatát, viselkedését stb. jól illeszti hozzá. Az, aki hisz abban, hogy pl. csak a szőkék, vagy csak a magasak az igazán szépek, az még nem elég jó megfigyelő, hanem felületes.

Áttérve a belsőre, természetesen mindig jó, ha egy nőnek (mint ahogy a férfinak is) erényei, tehetségei vannak, tehát pl. szereti a szépséget, érzékeny, vagy tiszteli a tudást, netán még művelt is. Ugyanakkor ez sem a legdöntőbb. A legdöntőbb elsősorban az, hogy az önbizalma a megfelelő szinten legyen. Amelyik nő elfogadja magát, az inkább képes lesz a bizalomra, a jóindulatra, kevesebb alattomos játszmát játszik, nem manipulál, nem hazudozik, nem nyafog, hanem egyenesen is képes kommunikálni, elmondja, hogy mi kell neki, és nem azt várja, hogy kitalálják a gondolatait, majd hisztizik, ha nem stb. Ez a "jó természet" a legfontosabb egy nőben, mert hosszú távon ettől függ, hogy az élet egy nővel boldog vagy elviselhetetlen.

2009. júl. 2. 16:54
 4/18 anonim ***** válasza:
44%

Sok jó dolgot írt 16:54-es, de nekem azért egy kicsit más az ideális. Mindenek előtt én is kihangsúlyoznám, hogy mindenkinek más az ideális, szóval én csak a magam nevében beszélhetek.

Külső: Hajszín szinte mindegy, de talán a barna a legjobb. Vörös nem annyira, de abban is vannak jók, ez sokban függ az arcformától is. Lehet göndör hosszú, vagy tépett hosszú. Egyenes is lehet éppenséggel. A lényeg, hogy lehetőleg hosszú legyen, bár tépettben elfogadható a rövid is :). Fehér bőr, és ne nagyon legyenek mesterséges dolgok rajta/benne (pl. ne szolizza magát agyon, ne szilikonozzon, ilyesmik). De természetesen festheti a körmét, szemét, még a haját is, de az természetes legyen, szal ne legyen mű, és lehetőleg ne melírozza. Magasság 170-177 között (ez csak az én magasságomból kiindulva, mert én 184 vagyok). Fiatalabb legyen legalább 2 évvel. Ne legyen csontvékony, egy picit lehet teltebb mint az átlagos ideál, szóval olyan kismolett-szerű, de ez nagyban függ a magasságától is. De mondhatom úgy is, hogy a magasságának és a tömegének számértéke közötti különbség kb. 110 legyen :). Bár ezt még jobban meg kell figyelnem :D. Minél szőrtelenebb, annál jobb, de főleg a lábát gyantáztassa. A karon még elviselek apró szőrzetet, ott nem vagyok annyira finnyás, de jobb ha ott is gyantázza vagy vmi. Szemszín mindegy, de talán a kék a legszebb :). Általában a nagyobb szeműek a szépek, de vannak szépek a kisebb szemű, picit ferdés (de abszolút nem kínai vagy ilyesmi) verzióban is. A szemöldöke sötét színű legyen, és vékony. Ha túl vastag, akkor szedessen ki belőle. Végtagjai ne legyenek "szögletesek", mindenképp legyen kerekded, de semmiképp sem kövér. Ne legyen túl kicsi vagy túl nagy a feje. Hordjon karkötőket, gyűrűket, bokaláncot, nyakláncot, akár kisebb fülbevalót is, köldökpircinget, de a fején sehol ne legyen pircing. Tetkója se legyen lehetőleg. Változatos ruhái legyenek, ne járjon állandóan mini cuccokba, és ugyanígy ne járjon állandóan tetőtől talpig beöltözött "apácaruhába" sem. Művészien tudja megválogatni a ruháit, és olykor-olykor változtasson egy kicsit a stílusán (de nem extrém mértékben). Az jó, hogy ha a haját is soxor másképp állítja be, használhat copfot, vagy befonhatja, de ne legyen ódivatú. Ne legyen túl sportos testalkat, de főleg ne izmos! Elég ha arra ügyel, hogy helyes legyen a testtartása, és nem fogyózik mint egy mazoista, persze ne is tömje magát egész nap dobostortával :D. Ne akarjon úgy kinézni, mint egy barbibaba, mert az nem szép! Körmei jó ha hosszúak, nyugodtan használhat műkörmöt is, de ez is csak mértékkel, szal ne akadályozza különösképpen a mozgásban, de tudjon vele karmolni XD. Jó ha modernebb ruhákat hord, tetszenek a fűzős pólók, topok, ilyenek. Cipője lehet csizma is, és jó ha tű sarkú, de azért ne legyen túl magas (mmint a sarka). Hordhat különböző mintájú harisnyákat is, főleg amikor hideg van, de lehetőleg ne tömör feketét. Neszharisnya is jöhet természetesen :D. A bokája ne legyen vastag, a lábfeje ne legyen nagy. Ne legyen narancsbőrű. :)

Belső: Érett legyen, de nem kell, hogy túl okos legyen (ezalatt lexikális tudást értek), de főleg ne incselkedjen az eszével. Ne legyen tehát túl tudományos a csaj, elég, ha én az vagyok :D. Szal kell, hogy különbözzünk, ez nálam alapfeltétel. De a különbözés ne ütközés, hanem kiegészítés formájában jelenjen meg. Gondolkodásában legyen valami különleges, ne azt szajkózza állandóan, mint minden más lány :D. Mindenképp tudjon a helyzetnek megfelelően viselkedni. Amikor megértésre, kedvességre van szükségem, akkor ezeket tudja is megadni. De máskor meg nyugodtan gonoszkodhat, szeresse, ha kicsit szivatjuk egymást :). Néha nem árt egy kis "bírkó" vagy netán "verekedés" sem XD. Tudom, hogy ebbe a legtöbb csaj nem menne bele, dehát ettől ideális :). És hogy én ezt szeretem, az már az én egyéni szocproblémám :D. Fontos, hogy egyből ismerje fel, ha valami szerepjátékot játszanánk. Ha pl. királylányként bánnék vele, akkor ne akarjon ő is velem királyfiként bánni (bár lehet olyan ritka eset, amikor ez mégis bejön), hanem örüljön annak, hogy most ő lehet a világ közepén :D. Nagyon fontos, hogy értsük egymást, tudjuk kitalálni egymás gondolatát, félszavakból megértsük egymást, és ne kelljen szájbarágni neki, hogy mit is akarok mondani. Néha jó, ha kéreti magát, 16:54-el ellentétben jó, ha néha nem mondja el mit szeretne, hanem rám hagyja, hogy találjam ki, de ez persze már csak akkor, amikor jobban megismertük egymást. De túl kényes se legyen, és ne legyen nehéz levenni a lábáról. Tudjam megnevettetni, ne kelljen erőlködnöm azon, hogy na most milyen humort találjak ki. Szabadnak, és férfinak érezzem magam mellette!!! Fontos, hogy mindketten jól érezzük magunkat egymás mellett, és a lány is érezze magát nőnek. Legyenek értelmes, komoly beszélgetéseink, ne a testiség legyen a középpontban. Ugyanakkor szeressen odabújni hozzám, rám hajtani a fejét, puszit, csókot adni vagy kérni, körülölelni a karjával a nyakamat vagy a testemet. Ne legyen túl érzékeny, de főleg ne legyen sértődékeny! Ha valami baja van, ne kerteljen, hanem őszintén mondja el. Mondja el, ha valami fáj neki, de azt is, ha vmi jól esik neki. Ne legyen féltékeny, de őszintén szeressen. És értse meg, ha vannak pillanatok, amikor egyedül szeretnék lenni, ilyenkor semmiképp se lógjon a nyakamon, de még csak ne is álljon lesben! Ilyenkor ő is szabadon foglalja el magát, és tudja anélkül is jól érezni magát, mint hogy vele lennék. (Pl. ha azt mondom neki, hogy most hagyjon magamra, akkor tényleg menjen el, és mondjuk menjen vásárolni, főzni, vagy fürödni egy jót, ilyesmi :)). És várja meg, míg visszajövök hozzá a "barlangomból", ne akarjon kezdeményezni. Ez utóbbi a párkapcsolat kezdetére is vonatkozik: semmiképp ne kezdeményezzen! De az élet többi területén is hagyja meg az irányító-jellegű döntéseket a férfi számára. Néha nem baj, ha egy kicsit makacskodik, vagy diktálni akar egyes részekben (ez önmagában izgató is tud lenni :P), de mégis engedje, hogy a fiú legyen a fej, a vezető. Bízzon bennem, engedje magát rám hagyni. Még akkor is bízzon bennem, amikor én kételkedek a saját képességeimben, mert ilyenkor óriási önbizalmat tud adni. Tudjon befolyásolni a tanácsaival, vagy tudjon rá venni dolgokra engem, ha aranyos, bájos pofikat vág :D. De ő is legyen befolyásolható az én irányomból. Soha ne csaljon meg. Ne legyen feladós típus. Ha csüggednék, akkor tudjon lelkesíteni, életet lehelni belém :D. Ha úgy érzi, hogy kezd hidegülni a kapcsolatunk, akkor tegyen azért, hogy megerősödjön, pl. meglepi vacsorát készít, stb. De ha úgy érzi, hogy ez sem segít, akkor ezt panaszolja el nekem, hogy én is ráébredjek, és meg tudjam erősíteni a kapcsinkat. Ha van egy olyan időszak, hogy éppen nem szerelmes, ne akarjon rögtön szakítani, hanem mindent tegyen meg velem együtt, hogy a kapcsolatunk fennmaradhasson. Nyomós oka legyen a szakításra. Nem baj, ha egy picikét naiv egyébként :). Higgyen Istenben és keresztény életmódot éljen. De semmiképp se legyen bigott, konzervatív. Lehessen rávenni bolondságokra, és ő is tudjon rávenni engem ilyenekre. Szeresse az új dolgokat, ne féljen előrelépni dolgokban. A párkapcsolatban ne siettesse a dolgokat, mindig engedje meg, hogy én kezdeményezzek. Ő is tudjon apróbb áldozatokat hozni (most főleg a kapcsolatfenntartásra értem), de legyen tudatában annak, hogy a nagy áldozatokat a férfinak kell hoznia. Ne foglalkozzon fiús szakmákkal (műszaki dolgok, reál tudományok), és ne legyen sportőrült. Szeresse a zenét, az igényesebb verziókat is :). Nem baj ha nem egyezik a stílusunk. Pl. nyugodtan szeretheti a rockzenét annak ellenére, hogy én nem szeretem. Előny, ha játszik vmilyen hangszeren. Viszonylag jó legyen a helyesírása. Ha házasok leszünk, ne jöjjön azzal, hogy ő nem akar gyereket, meg ilyesmi :D. Jobb, ha érdeklődési köre inkább a biológiához, gyógyításhoz vagy a humán tárgyakhoz húz. Neki is legyenek tervei, ötletei, amiket velem megoszt. Egyik legfontosabb, hogy büszke legyen rám, tiszteljen. Az nem baj ha én kicsit jobban szeretem őt, mint ő engem, de azért legyen szerelmes :). Ragaszkodjon hozzám, és ne tegyen felelőtlen lépéseket, amik eltaszítanának minket egymástól. De fentebb már leírtam, hogy ez a ragaszkodás ne a "nyakonlógó" típus legyen. Az is fontos, hogy politikailag egy véleményen legyünk.

Nagyjából ennyit tudtam összeszedni :D. De igazából ez csak az elvi hozzáállásom a párkeresésnél, nyilván lehetnek kisebb eltérések a valóságban, az még nem ok arra, hogy ne jöjjek össze egy belevaló csajjal :D. Akire kevés dolog jellemző a fentiek közül, az se keseredjen el, mert nyilván megtalálja ő azt a férfit, akinek ő lesz az ideálja... szóval ezt nem lehet sablonizálni; az egyes koroknak is más-más volt az ideálja.

2009. júl. 3. 02:11
 5/18 anonim ***** válasza:
70%

Uccsó vok.

Jaaj azt lehegytam, hogy nem baj, ha sokat beszél, lehet fecsegős, de mindig engedjen szóhoz jutni :D. Vegye észre, hogy mikor szeretnék én is beszélni. És ne mondja ki helyettem az én válaszomat, ne fejezze be a mondataimat, még akkor se ha nehezen nyögök ki valamit. És ha azt mondom, neki, hogy "Szeretlek!", nehogy afféle gyilkos módon válaszoljon, hogy "Tudom." :D. Ne legyen körülményes, legyen nyugodt természetű. Ezt úgy értem, hogy ne legyen ideges egy kellemetlen körülmény miatt... ha vele vagyok, tudja azokat feledni, vagy ha nehezen megy, panaszolja el nekem, de lehetőleg ne verjen olyan dolgokat a fejemhez, amiről nem is én tehetek. Tudjon bocsánatot kérni, és tudjon megbocsátani. Ilyen szövege meg végképp ne legyen, hogy "Én megbocsátok, de nem felejtek." :D

2009. júl. 3. 02:17
 6/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó(2:11,2:17), köszönöm ezt a hosszú, öszinte választ.:)
2009. júl. 3. 10:56
 7/18 anonim ***** válasza:
62%
hát az a helyzet h elöttem levök, eleg sokat irtak... az utolsot el sem olovastam mert nagyon hossze ,de annyit mondok hogy tökéletes csaj akkor leszel, ha lesz pasid.. annak mindig tökeletes leszel. Ott a gond hogy ha olyan hibakat csinálsz a mint a fenn emlitettekben, pl: nyafogos, talalgatos, meg ködöitesz akkor rohamosan csökkenek az eselyeid bepasizni.... es hogy idezek is... " A SZÉPSÉG RELATÍV" szóval, mindenkinek mas tetszik
2009. júl. 12. 15:04
 8/18 anonim ***** válasza:
59%
hosszú válaszoló le a kalappal.
2009. júl. 12. 15:06
 9/18 anonim ***** válasza:
67%
Nekem olyan az ideális amelyik nem köti feltételekhez azt hogy járjunk-e vagy nem.
2009. júl. 12. 15:16
 10/18 anonim ***** válasza:
81%
külsőre: telt alkat, nagy cickók, hosszú fekete haj, hófehér hamvas bőr, igéző zöld szemek, csókolnivaló ajkak..nyammmi belsőre: intelligens, hűséges, temperamentumos, szenvedélyes vadmacska..és természetes rock/metal rajongó. magyarán pontosan olyan, mint a Feleségem! ;))
2009. júl. 12. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!