Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy néz ki az ideális lány? (külső&belső tulajdonságok)
16:54-es válaszoló.
Ha ennyire szűk látókörűen fogod fel az egészet, soha nem lesz barátnőd. Be kell látnod, hogy az élet nem egy számítógépes játék, ahol a karakteredet te állítod be!
Nekem is volt egy képem, egy elképzelésem egy idealizált lánnyal kapcsolatban és meg kell mondjam, teljesen mást kaptam a barátnőmtől. És eddig nem gondoltam bele, de most megtettem önkétlenül és meg kell mondjam: sokkal jobban szeretem a szerelmem, mint azt a képzelt lányt. És lehet azt sugallom azzal a kijelentésemmel, hogy "olyat nem találok soha az életben", hogy ez a lány nekem nem teljesen tökéletes, pedig éppenséggel az.
Ez a lány olyan szinten felrúgta a képzeletem, hogy az a bizonyos tökéletes ideál a porba veszett. Egyáltalán nem tetszenek már az olyan lányok, csak akik hasonlítanak valamiben a mostani páromhoz.
Hagyni kell magad néha sodorni az élettel, hogy melléd sodorjon egy csodás lányt, aki nem éppen hasonlít az ideálodhoz, de te majd ennek örülni fogsz, hiszen észre se veszed és ő lesz számodra a tökéletes.
Most 5 éve együtt vagyunk és ugyanúgy szeretem. Szinte el is felejtettem az akkori "ideálom". Mit számít. Csak arra való ez a tévképzet, hogy beleringasson egy olyan gondolatok közé, ami nem létezik. Folyton a hozzá hasonlatos lányokat keresed majd, és észre sem veszed, hogy az a tökéletes lány a távolból figyel téged és szomorú, hogy még csak nem is köszönsz neki. Én is ilyen voltam, tudom milyen ez.
Szóval srácok!
Ha van egy-két "kikötésetek" (nagy mell, karcsú legyen, 165 cm) néha gondolkodjatok el azon, amit mondtam. Mert lehet, hogy egy kicsit magasabb, kisit molett nem éppen nagy keblekkel lesz a ti vágyaitok a későbbiekben!
27/F
17:39
Rendkivül igazad van. Én lány vagyok és azért jól megnéztem a hosszú válaszoló ideálját, de szerintemis túl szűk látókörű a hapsi. Mi lenne, ha mi csajok is azt mondanánk, hogy 185nél alacsonyabb pasi nem kell, annak pedig legyen szőkésbarna haja, fekete szeme, hosszúkás arca, férfias álkapcsa, formás orra, hosszú ujjai, izmos de egyben szálkás teste, kockás hasa, stb. stb.
Ezenkivül velem legyen figyelmes, járjon mindig a kedvemben, ha nincs igazam akkorse vegye észre, ha megbántom ne haragudjon meg, ha tévedek ne itéljen el s lehetőleg legyen 10 diplomája, járjon sportklubba, legyen tágas baráti köre, menjönk minden hétvégén buliba, legyen bármikor ideje rám, ja és persze ő legyen a leginteligensebb pasi az összes közül, a legmenőbb, a legmacsóbb, de amikor velem van akkor a legalkalmazkodóbb.
Ez persze non- sense amit ide irtam, de kb. ez olyan, mint az a hosszú válaszoló szövege és nem hiszem, hogy valamelyik fiú megállja felháborodás nélkül. És igazatok van, mert egy lány nem kéne előitéletekkel rendelkezzen és nem kéne ilyen zártelméjű legyen. Én személy szerint ami jön, megnézem, s ha tetszik akkor adok neki 1 esélyt, az egyik legjobb barátomat igy hóditottam meg vagy jobban mondva igy hódithatott ő meg engem.
De az, hogy jön egy 160 centis és csak azért nem adsz esélyt neki, mert neked az ideálod 170 feletti, na ez már több, mint primitivség........ez egyszerűen nevetséges, de az életben minden visszafordul és az a srác aki ilyen álomnőket táplál, az majd egyszer pont egy olyanba fog beleszeretni, akinek pont az ő stilusa nem jön majd be és akkor majd megtapasztalja a saját bőrén milyen ... BALFÉK- nek lenni :-)
Ezt egy F25 ös írja:
Szóval szerintem:
- Külsőre közép magasat szeretem, és a haja természetes, hosszú, arca nőies,szimmetrikus,nincs túl nagy állkapcsa,az orra közepesen hosszú.Arcán ha nincs két kiló smink,akkor is néz ki nőnek.Haja sőtét árnyalatú,lehetőleg barna. Szájai nem vastagok. Szemöldöke is természetes,csak enyhén ritkított. Teste normál,de sportol,dereka vékony,combjai feszesek és fogósak,akár csak a félalama alakú feneke. Mellei természetesek, nem túl kicsik,de nem is görgődinnyék.Mellbimbói kifele állók.De ha nem az se tragédia. Bőre ápolt,bársonyos,és nincs agyonszoláriumozva.Testén ékszereket ,tetoválásokat,piercingeket véletlenül sem lehet találni.Körmei tövig le vannak vágva,és nincsenek kilakkozva. Puncija bikinivonalig borotvált,feneke körül teljesen. Kezei és lábai lehetőleg kicsikék,finom tapintásúak,ujjai kicsit hosszúkásak,de nem filozofusi szintig.
Nem lóg sohasem cigaretta a szájából,nincs fullasztóan tömény parfümszaga, hanem valami friss ózonikus illat árad róla,amitől fel lehet pezsdülni.A ruhái testhezállóak,ami kihangsúlyozza a formás nőies vonalait,álatalában komolyabb sötét szinű öltözéket visel,amihez szereti a fehéret,néha pirosat is.Nőies szoknyákat hord, és van amikor tűsarkúban látni,leginkább abban.Mindig jó minőségű termékeket választ,bár sosem ribancosat,és nem tarkabarkát.
Nem szeret állandóan vihogni,nincsenek különös érzelemkitörései,általában nyugodt és kiegyensúlyozott, jól tolerálja a partnere különös szokásait,megértő,és barátságos jellem. Kommunikációs készsége lenyűgöző,lehet vele kellemesen eltársalogni számos témáról,főleg olyan dolgokról is ,ami általában egy férfiembert érdekel jobban. Közepesen romantikus jellem. Gyerekes bulizóhelyekre nem szeretett sosem járni,de normális közegben tud jól szórakozni. Alkoholt nem iszik,messziről elkerüli,sőt ki nem állhatja az alkoholistákat.Van egykét különös szokása, mint mindenkinek,hisz ez érdekesebbé teszi.Nem rendmániás,de a tisztaságra mindig szinte eltúlzottan figyel. általában megbízható.Nincs hatalmas baráti köre,és kevés barátnője van, mert egy kissé zárkózott,de azért van néha társasága.Több időt tud tőlteni ezáltal a partnerével.Őszinte,mindig kimondja a véleményét,de arra ügyel,hogy ha bántó lenne,akkor visszafogja magát.Konfligtushelyzetben nem változik fúriává,hanem mindig arra törekszik,hogy megbeszélje partnerével az okokat,és közös erővel oldják meg azokat.Soha egyetlen percig sem tartja sem kevesebbnek,sem többnek magát mint a partnerét. Néha önző,de ezt meg is hállálja más alkalmakkor.Hisz a mellérendelő viszonban.Ha megunja a partnerét,akkor még félrelépés elött elbeszélget vele,és végleg elköszön tőle.Ha nem unja,akkor pedig boldogan él,mig meg nem hal az illetővel. Számomra ilyen egy ideális nő, és sajnos ilyet én nem nagyon sokat látok, szomorú de nem ez a klisé.Bár ez volna.De azért reménykedni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!