Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK! . Nektek milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! . Nektek milyen az ideális lány? Belsőt, és kis külső jellemzést is kérlek

Figyelt kérdés
Akár egy képet is linkelhetsz, és a viselkedését is írd le, mármint visszahuzodó, vagy tüzes.Meg ezekhez hasonló. Kérlek NORMÁLISAN csak!:)
2011. júl. 15. 21:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

21:51: miért, hány éves vagy? (ha nem hadititok :p) :)

22/F

2011. júl. 15. 22:24
 12/13 anonim ***** válasza:
18...neeem nem hadititok.. és végülis annyira nem is túl fiatal....(4év)
2011. júl. 15. 22:26
 13/13 anonim válasza:
100%

hűűű, ez jó régi kérdés, nem tudom, hogy találtam ide, de nem baj, most úgyis jó kedvemben vagyok, van kedvem írni is :)

a "tökéletes" nő nekem:

külső: összességében szép, esztérikus. de részletezem: a viszonylag vékony derekú lányokat szeretem, de nem a fogpiszkálókat. a kövérektől (ne haragudjatok) de irtózom, egy igazi nő odafigyel arra, hogy ne zabáljon összevissza. a magasság nem érdekel, arca legyen szép, de azért nem kell, hogy szépségkirálynő legyen... a lényeg, hogy tetszen. festheti is magát, de azért könyörgöm ne legyen rajta 50 kg festék... nem muszáj, hogy nagy melle legyen, nem ez alapján fogok dönteni. nem baj ha kisebb vagy nagyobb, az se zavar, ha szilikonos, de passzoljon a testéhez. lába lehet kicsit combos, az nekem nagyon bejön :D de ez sem fontos, csak ideírom, ha már a tökéletesről beszélünk.

belső: főleg ez érdekel egy lányban, ezért a kinézet csak másodlagos. legyen kedves, mindig mosolygós, jókedvű, vidám, humoros, tudjunk nevetni egymás viccein, vagy ha egymást ugratjuk :) nem szeretem a komor, depresszióra hajlamos csajokat. lehessen vele akár órákig is jókat beszélgetni, ehhez azért szükséges némi intelligencia.

legyen becsületes, megbízható, igényes, (és persze a későbbiekben legyen jó feleség). fejezze ki hogy szeret, találjon ki közös programokat, persze én is mindig azon vagyok. imádok kedveskedni egy nőnek, szeretem, ha látszik rajtuk, hogy boldogok ha törődök velük. a legfontosabb, hogy mellettem nőnek érezhesse magát. ha 80 éves öreg bácsika leszek, és ránézek, akkor is mindig az jusson eszembe, hogy milyen csodálatos nő kísérte végig az egész életemet, akit örökre szeretni fogok. 23/f

2013. jún. 15. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!