Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, nektek milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek milyen az ideális lány?

Figyelt kérdés

Mien lenne nektek az ideális lány? Első sorban belsőre gondolok, de külső tulajdonságok is jöhetnek nyugodtan, elvégre ha van valaki aki belsőre stimmel akkor nem a haját fogod nézegetni... DE ez csak elmélet..:-)

Olyanokat is írhattok hogy mit csináljon (pl. szeressen kirándulni, tudjon teniszezni/főzni, szóval bármit..)

köszi a válaszokat, remélem sok lesz:)

2011. jan. 11. 17:26
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
kort islégyszi:)
2011. jan. 11. 17:27
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
Az első dolog, hogy tudjon helyesen írni. Te már ki is estél.
2011. jan. 11. 17:27
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

Belső? Tehát viselkedésforma? Oké!

társaságban hölgy

konyhában háziasszony

ágyban kur.va

ahogy a vicc is mondja

ennyi!

2011. jan. 11. 17:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

olyan mint amilyen a barátnőm

ő tökéletes számomra minden téren

17/F

2011. jan. 11. 17:37
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
ee
2011. jan. 11. 17:39
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Legyen kedves (velem legalábbis), szeressen mindennél jobban, legyen hűséges, én legyek neki a legfontosabb, ne járjon bulizni, ne cigizzen, ne piázzon, legyen vevő a romantikára, tudjon mindig újat mutatni...

kinézetre nincs ideálom, egyik volt barátnőm sem hasonlít a másikra... legyen csinos, és fogjon meg benne valami az a lényeg.

18/F

2011. jan. 11. 17:42
 7/15 anonim válasza:
100%

28F:

Főzni ne csak tudjon, szeressen is. Gyermeket annyit vállaljon amennyit el tudok tartani és tisztességgel felnevelni. Esetemben minél többet, jelenleg van 2 és 4-et szeretnék. Gondoskodó legyen, megbizható. A háztartást ő vezesse, ne más. Inteligens, kifinumult, törödjön magával is.

Ami nem számít a külső, csak az számít mennyire szeret.

2011. jan. 11. 17:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát van egy pár de leírom:-szeressen kirándulni,kettesben kimozdulni

-legyen okos,lehessen vele jókat beszélgetni,mindenféle témákról akár történelemről is stb.

-ne cigizzen,inni csak mikor én is ott vagyok,bulizni velem vagy csak ritkán egyedül járjon el

-nálam bizonyos ,de csak kis mértékben is számít hogy szeresse a rock zenét (még ha csak a könnyedebb ,szolídabb rockot de akkor is),ne legyen tucatember,ne a mai szar zeneipar spannolja

- és még 1 a hosszú hajamat ne akarja két hét után levágatni :D !!!

ilyen lány a mai világban nagyon ritka ezt jól tudom !!!

16/F

2011. jan. 11. 18:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szőke hosszú hajú, vékony, magas, kedves, hűséges, barátságos. Ragaszkodjon hozzám. Szeressen sportolni, ne legyen félénk, de azért ne is legyen nagyszájú.

Igazából ilyet sose találok még olyat se aki külsőre megfelelne mert nem kellek senkinek, pedig nem nagyok az elvárásaim, amiket leírtam az a tökéletes nő, beérem én kevesebbel is.

20F

2011. jan. 11. 18:31
 10/15 anonim ***** válasza:
Olyan mint a csajom! Jól néz ki, nagy a szexuális étvágya, tanult, megbízható és lehet vele hülyülni.
2011. jan. 11. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!