Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, nektek milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek milyen az ideális lány?

Figyelt kérdés

Mien lenne nektek az ideális lány? Első sorban belsőre gondolok, de külső tulajdonságok is jöhetnek nyugodtan, elvégre ha van valaki aki belsőre stimmel akkor nem a haját fogod nézegetni... DE ez csak elmélet..:-)

Olyanokat is írhattok hogy mit csináljon (pl. szeressen kirándulni, tudjon teniszezni/főzni, szóval bármit..)

köszi a válaszokat, remélem sok lesz:)

2011. jan. 11. 17:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hm fogós kérdés. De nézzük.

Az én ideálom nem egy plázacica inkább természetes - így legalább reggel smink nélkül nem ijedek meg tőle :) -, sportot ne csak, mint szexet ismerje, hanem szeressen mozogni. Ne hisztizzen, ha pl. letörik a műkörme, mert elesett jégkorizásnál - lehet nincs szükség műkörömre ?! :)-, de tudjon nőként viselkedni. A sport szeretete és a nőiesség nem zárja ki egymást!

Legyen kedves és hűséges, de ne ijedős, hogy azért ne keljen félni, ha egyedül megy el.

Nem szeretem ha bénácska, mindent eltör, tönkretesz, folyton elesik, stb.

Nem zavar ha iszik,de ne hányásig, mert az közelről sem nőies!

Ne legyen egy ostoba r.banc, akivel mindent el lehet hitetni vagy egy tucatlány. Legyen benne valami egyedi, ami kiemeli a tömegből.

Természetesen legyen szép is! Ez egy nagyon fontos a belső tulajdonságok mellett.

Lehet kihagytam ezt-azt, de hirtelen ennyi jutott eszembe. :)

19/F

2011. jan. 11. 19:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Ja és az kimaradt, hogy lehessen vele szórakozni és legyen humorérzéke.

19:07

2011. jan. 11. 19:09
 13/15 A kérdező kommentje:

húha, egészen más mint ahogy gondoltam:)

azt legtöbben inkább csak a külsőre mennek..:)

kellemesen csalódtam.

köszi a válaszokat

2011. jan. 12. 15:32
 14/15 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Őket elfogadnám

21/f

2011. júl. 7. 21:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó kettő nem jelenik meg valamiért.
2011. júl. 8. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!