Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm bátyja megfenyegetett. Hogy rendezzem le emberhez méltó módon?
A barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást.
Délután fölhívott a barátőm bátyja, hogy meg kellene beszélnünk a kapcsolatot, mert ő nem nézi jó szemmel. Mondtam, hogy jöjjön át és mondja el, hogy mi a baja a kapcsolattal. Megfenyegetett, hogy vagy szakítok a hugával egy héten belül vagy pedig nagyon roszz kedvében fogom találni, mert az ő hugához nem egy ilyen ember való mint én, hanem vki olyan aki mindig meg tudja védeni.
A barátnőm nem tud erről és nem is szeretném elmondani. De tudom, hogy a tesójával vhogy el kellene intéznem a dolgokat. Ti mit ajálatok?
A barátnőm 17/L, a bátyja 23/F, én 20/F
Egy költői kérdés,cigány a barátnőd?
ha igen,akkor menekülj...,azok tényleg lefognak rendezni.
nyilván már ismeri a fizikumodat, karakteredet- tehát most keménykedni nem éri meg, rögtön tudni fogja, hogy nem te vagy
emberi módon úgy lehet, ha szépen elmondod a barátnődnek, ő meg leállítja a bunkó izomagyát
Mindenkinek köszönöm, aki értelmesen tudott válaszolni.
Ide kiírom majd, hogy döntöttem, nem küldök privit senkinek.
Ennyi!
Te meg itt paráztál!
Mondtam hogy légy kemény!Az sosem árt! Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!