Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm bátyja megfenyegete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm bátyja megfenyegetett. Hogy rendezzem le emberhez méltó módon?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást.

Délután fölhívott a barátőm bátyja, hogy meg kellene beszélnünk a kapcsolatot, mert ő nem nézi jó szemmel. Mondtam, hogy jöjjön át és mondja el, hogy mi a baja a kapcsolattal. Megfenyegetett, hogy vagy szakítok a hugával egy héten belül vagy pedig nagyon roszz kedvében fogom találni, mert az ő hugához nem egy ilyen ember való mint én, hanem vki olyan aki mindig meg tudja védeni.

A barátnőm nem tud erről és nem is szeretném elmondani. De tudom, hogy a tesójával vhogy el kellene intéznem a dolgokat. Ti mit ajálatok?

A barátnőm 17/L, a bátyja 23/F, én 20/F

2010. máj. 3. 22:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Egy költői kérdés,cigány a barátnőd?

ha igen,akkor menekülj...,azok tényleg lefognak rendezni.

2010. máj. 4. 05:56
 22/28 anonim ***** válasza:

nyilván már ismeri a fizikumodat, karakteredet- tehát most keménykedni nem éri meg, rögtön tudni fogja, hogy nem te vagy

emberi módon úgy lehet, ha szépen elmondod a barátnődnek, ő meg leállítja a bunkó izomagyát

2010. máj. 4. 08:46
 23/28 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm, aki értelmesen tudott válaszolni.

Ide kiírom majd, hogy döntöttem, nem küldök privit senkinek.

2010. máj. 4. 10:34
 24/28 anonim ***** válasza:
89%
Sok sikert. Ja es a beszelgetest vedd fel mert lehet kesöbb szükseged lesz ra ha nem is masra arra hogy kideritsek a tettes kiletet. XD
2010. máj. 4. 10:46
 25/28 anonim ***** válasza:
"Majd a húgod eldönti, hogy ki a hozzá való. Ha kell, ellened is megvédem."
2010. máj. 4. 17:46
 26/28 A kérdező kommentje:
Ma volam a barátnőmnél és a beszéltem a bratyóval is. Megmondtam neki, hogy nem érdekel a fenyegetés a hugát szeretem és nem fogom miatta elhagyni. Ő azt mondta, hogy tetszik neki a döntésem, mert már biztos benne, hogy szeretem a hugát.
2010. máj. 4. 20:50
 27/28 anonim ***** válasza:

Ennyi!

Te meg itt paráztál!

Mondtam hogy légy kemény!Az sosem árt! Minden jót.

2010. máj. 5. 00:55
 28/28 anonim ***** válasza:
ennyi, ne legyél töketlen sose!
2010. máj. 5. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!