Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm bátyja megfenyegete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm bátyja megfenyegetett. Hogy rendezzem le emberhez méltó módon?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást.

Délután fölhívott a barátőm bátyja, hogy meg kellene beszélnünk a kapcsolatot, mert ő nem nézi jó szemmel. Mondtam, hogy jöjjön át és mondja el, hogy mi a baja a kapcsolattal. Megfenyegetett, hogy vagy szakítok a hugával egy héten belül vagy pedig nagyon roszz kedvében fogom találni, mert az ő hugához nem egy ilyen ember való mint én, hanem vki olyan aki mindig meg tudja védeni.

A barátnőm nem tud erről és nem is szeretném elmondani. De tudom, hogy a tesójával vhogy el kellene intéznem a dolgokat. Ti mit ajálatok?

A barátnőm 17/L, a bátyja 23/F, én 20/F

2010. máj. 3. 22:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Renden,köszi.
2010. máj. 3. 22:44
 12/28 A kérdező kommentje:
Igazatok van, ki kell állnom magamért.
2010. máj. 3. 22:45
 13/28 anonim ***** válasza:
28%

Nekem pedig majd küldj egy képet légyszi, miután szétverték a pofádat!:)

Elég hacsak kilinkeled ide.

Szeretek az ilyen kocka gizdákon nevetni, akik még bunyóval kapcsolatban is a neten keresnek segítséget:)

2010. máj. 3. 23:13
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Tesztel téged. Mondd neki, hogy jöjjön csak ha akar aztán mondja mi a gondja.

Úgyse fog megverni. Hogy miért? Utána megmondja otthon a hőnszeretett hugicának, hogy "Azé' vertem a csávódat hül*ére, mert nem tetszett a pofája". Ezzel biztos sikert aratna.

Nem kell vele bunyózni, csak mutatsd meg, hogy nem f0stál be tőle. Ez elég lesz.

2010. máj. 3. 23:18
 15/28 anonim ***** válasza:

Gipszeltesd be a kezed és valamibe verd be az arcod.Hívd át a barátnőd és mond neki,hogy a bratyó csinálta veled.

A nők sokszor a bántalmazottat választják.

2010. máj. 3. 23:21
 16/28 anonim ***** válasza:

23:13-as-nak üzenem: te mekkora egy gyökér vagy. Úgy beszélsz mintha hatalmas tapasztalatod lenne ebben a dologban, de gondolom hasonló esetben a nadrágodba csinálnál, mert csak itt tudsz menőzni... ez a szánalom netovábbja.

A kérdezőnek pedig sok sikert kívánok, az előttem szólóknak teljesen igazuk van abban, hogy ezt a bátyjával ketten kell elintéznetek. Nem valószínű, hogy bunyózni akar, valószínűleg csak azt akarja tudni, hogy biztonságban van-e melletted a húga.

Szóval mindent bele! Küldj egy üzenetet nekem is, ha sikerült lerendezni, kíváncsi vagyok.

2010. máj. 3. 23:28
 17/28 anonim ***** válasza:
51%

Utolsónak: 23:13-as vagyok.

Bármikor szívesen összefutok veled.

Ha nem laksz túl messze, megdumálhatunk egy találkát.

2010. máj. 3. 23:43
 18/28 anonim ***** válasza:

"Igazatok van, ki kell állnom magamért"

Ez már eleve ugy hangzott mintha nem kevés önbizalom hiányod és önbecsülésed lenne ami alapvetően gond...de itt most van rá egy kis esély hogy növeld mond meg a báttyának hogy őt csak ne érdekelje a ti kapcsolatotok és hogy komolyan szereted a hugát és ha téged összever vagy miatta szakitasz a hugával akkor nem csak veled fog kiszúrni hanem a hugával is feltéve ha szeret...szóval vmi ilyesmit kéne megfogalmaznod szerintem

2010. máj. 3. 23:46
 19/28 anonim ***** válasza:
32%
``oki majd irok privit`` b*zis szerintem sz*pd le, biztos bejossz majd neki!!
2010. máj. 3. 23:48
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg tesztel. Mennyire kell a csaj? Attól nem fogod elveszíteni hogy a bátyja agyonver, attól viszont igen, ha begyávulsz.
2010. máj. 3. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!