Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm bátyja megfenyegetett. Hogy rendezzem le emberhez méltó módon?
A barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást.
Délután fölhívott a barátőm bátyja, hogy meg kellene beszélnünk a kapcsolatot, mert ő nem nézi jó szemmel. Mondtam, hogy jöjjön át és mondja el, hogy mi a baja a kapcsolattal. Megfenyegetett, hogy vagy szakítok a hugával egy héten belül vagy pedig nagyon roszz kedvében fogom találni, mert az ő hugához nem egy ilyen ember való mint én, hanem vki olyan aki mindig meg tudja védeni.
A barátnőm nem tud erről és nem is szeretném elmondani. De tudom, hogy a tesójával vhogy el kellene intéznem a dolgokat. Ti mit ajálatok?
A barátnőm 17/L, a bátyja 23/F, én 20/F
előző vagyok...
szóval:
légy határozott, szerintem csak próbára akar tenni, hogy besza*i vagy-e vagy kiállsz a huga mellett.
Álld ki a próbáját, nézz a szemébe és légy kemény, beszélj erőteljesen de ne kiabálj vele, lássa rajta hogy elszánt vagy.
:)sok sikert
Én szintén 20 éves srác vok,csak nekem barátnőm barátnőjének a bátyja fenyegetett meg.Szerintem semmiképp sem ilyedj meg. Állj a csávó elé,és szemtől-szembe,kettesben mondd meg neki,hogy te igenis szereted a húgát,és járni fogsz vele továbbra is,mivel neki ehhez nem sok köze van.A lényeg,hogy add a tudtára,hogy k*rvára nem ilyedtél meg,és jobb,ha megpróbál belenyugodni.
(Egyébként ha léptél valamit,akkor megírnád nekem privibe? Kíváncsi vagyok,hogy hogy intézed a dolgot.)
Remélem segítettem.
második vagyok.
Ne parázz, ne hagyd magad, úgysem fog bántani. De szerintem csak a legvégső esetben szólj a lánynak.
ti vagytok a pasik, rendezzétek le ti. ne bújj 1 lány szoknyája mögé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!