Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom megfenyegetett. Mit tegyek?
Jézusom, ilyet ne is mondj! Ne hagyd el magad! A lehető legjobb, amit teszel hogy keresel magad mellé egy olyan embert, akivel biztonságban érzed magad. Eszedbe se jusson feltölteni a telefonját, mert azzal csak azt fogod bizonyítani, hogy félsz tőle és hogy bármire rávehet a későbbiekben is. Az én barátom is elég heves vérmérsékletű volt (bár meg azért nem fenyegetett), úgyhogy átérzem a helyzetedet. A lényeg, hogy lássa, nem tartasz tőle. Hidd el, hogy meg fogja unni és akkor békén hagy.
Addig is, ha tényleg ennyire durva a helyzet, fordulj valakihez, aki tud segíteni (pl. rendőrség, a barátod vagy a bátyád), nehogy tettlegességig fajuljon a dolog.
Kitartást neked!
vedd föl a fenyegetéseket ,mindjárt lesz bizonyítékod is .
ma már bűncselekménynek számít
tudom nem a legjobb kérdés- de a barátod miért nem veri meg?
Az én pasim már rég elkapta volna az utcán, és kinyuvasztotta volna....ez a leghatásosabb.
A sim kártyádat cseréld le, és fel ne töltsd az ő kártyáját pénzzel!!! Nehogymár zsaroljon!
Ja, apád meg a pasid fogjanak össze, és verjék agyon az ilyen férget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!