Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom megfenyegetett. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
mostanába elkezdet fenyegetni hogy mindenkinek elmondja hogy orálisan kielégittetem ha nem mutatok neki webkamerán valamit vagy nem találkozok vele és nem szopom le.ő 16éves én 15.kérlek segitsetek mitévő legyek.
szülöknek nem szeretnék szólni.
egyszer már megígérte hogy nem mondja el soha.de nagyon hazudos.
2008. nov. 22. 17:24
1/23 Chupachups válasza:
Figyelj, ez egy kocsog alak lehet.. Szerintem valakaivel,valamivel megijeszthetned, hogy befogja a pofajat.
2/23 A kérdező kommentje:
ááá eszt nem lehet megfenyegetni.
2008. nov. 22. 17:30
3/23 A kérdező kommentje:
barátnőm aszt monta hogy ha szeret akkor nem mondja el.de én nem tom mit higgyek.
2008. nov. 22. 17:31
4/23 Chupachups válasza:
lehet ,hogy csak fenyeget, hogy oromet szerezz neki, de ezt akkor sem igy kell..hat oszinten nemtudom milyen megoldasra gondoljak.
5/23 anonim válasza:
Miért kell ilyen dolgokat kitálalni mások felé..ez a ti magánügyetek! Nem értem miért csinálja!!pfff Szerintem továbbra semmibe ne legyél benne,se vetkőzésbe webcamnál semmibe,vegye már észre magát!Mond neki nem érdekel mit szól már vége és hagyjon békén!! De sztem nem mondaná el,hát ezen most mit kell dicsekedni....ezért nem hinném hogy mások megszólnának!!
6/23 anonim válasza:
Gondolom msn-en mondja.
Tudod.. a klasszikus megoldás. Tiltsd le.
7/23 anonim válasza:
Hát szerintem meg el fogja mondani, nem úgy jött le, hogy komoly gondolkodású srác. Elmondja, elmondja, ezzel már nem tudsz mit csinálni. Te meg elmondod, hogy 11 centi a farka, és kész.
8/23 Chupachups válasza:
Ja, ez lesz az! Te is fenyegesd , ha elmondja akkor te is elmondod azt ,hogy kicsi a farka. meg ha nem is epp igy van.nem szamit.
9/23 anonim válasza:
Egyetertek az elozovel ha elmongya te is mond el hogy akkora a farka hogy ijet reg nem latni a kis gyereke mellette orias es hitt el hogy ot jobban fogja mergesiteni a dolog.Mond el hogy maximum fogpiszkalokent lehetne hasznalni:))
10/23 anonim válasza:
én is ezt tenném,megfenyegetném,h akkor elkezdem terjeszteni h akkora a farka mint egy koktélvirsli és még fel se áll neki...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!