Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom megfenyegetett. Mit tegyek?
Mindenképpen jelentsd fel!Ha a zsaruk felkeresik majd eltűnik a nagy menő arca neki!
Szánalmas az ilyen ember komolyan...mindig ökölbe szorul a kezem ha ilyet mesélnek...szét kellene rúgni azt a szánalmas,undorító fejét az ilyennek!Majd elfelejtene tőle gyengébbekkel menőzni...kis csicska!
JELENTSD FEL,aztán utána minden lépését meggondolja hisz szem előtt lesz...
Ne tedd magad emiatt tönkre!Csak eléri a célját!
Kitartás!!!
Télleg mihelyt megint zaklat egyből vagy hívd a rendőrséget vagy ha úgyvan menjé be a rendőrségre és ot jelentsd föl
semmi kép ne veresd meg mer akkor meg aki megverte azt jelenti föl
Nem akarlak idegesíteni, de mostanában volt egy kettős gyilkosság, ahol szintén az exférfi volt a ludas, leszúrta a nőt is, meg az aktuális párját is feldarabolta, biztos te is hallottad, sokat beszéltek róla a tévében is.
Bár igaz hogy ott a férfi pszichiátriai kezelés alatt állt és mégis kiengedték, aztán már vagy egy hete nem szedte a gyógyszereit.
22:33, ha nem akarod ijesztgetni, akkor miért írsz ilyeneket??
Szerintem is jelentsd fel,ha megint megkeresne.
Legyen bizonyítékod, akár egy felvett beszélgetés akár egy sms e-mail. A felvett beszélgetés vagy az smsben kapott fenyegetés a legértékesebb ebből a szempontból.
Aztán nyomatékosan mondd meg neki, hogy ha még egyszer előfordul feljelented. Csak egyszer és már jelented is! Aztán ha nem bír magával azonnal menj a rendőrségre. Ha van rendőr ismerősöd (vagy akár ismerős ismerőse) beszélj vele, hogy ijesszen rá és tegye helyre.
Ne hagyd, hogy zsaroljon. ÉN biztos beverném a képét. Örülhet, hogy nem én vagyok az exe mert nekem annyira felment volna a pumpa az agyamban a telefonfeltöltéstől, hogy nyomban átmentem volna és megfojtom. Távoltartási végzést kellene kérjen ellenem az biztos, ilyen zaklatások és beszólások után. Nem tudom hogy nem vagy ideges miatta és hogy nem tettél még semmit. MIndenesetre ne hagyd magad mégjobban kikészíteni, jelentsd fel. Ez nem állapot, hogy bántani akar téged. Azért csinálja, mert hagyod. Ha szembeszegülnél vele és látná, hogy nem tud lelkileg megtörni akkor megijedne és feladná. Mert egy kis gyökér...
jajj persze a rendőrség, mi?
Nagy lópikulát nem csinál. Nem tudom mennyire olvastátok a híreket, de volt h egy lányt így fenyegetett a pasija, kimentek a rendőrök mert a pasi bemászott (egy késsel!!!!) a kerítésen, és ugye a szülők betelefonáltak a zsaruknak...szóval kimentek a zsernyákok, aztán feltették a pasast a vonatra h mennyen haza. Na rá egy hétre visszament a fiú, aztán leszúrta a lányt is meg a nagyanját is. Ennyit a kib@szott rendőrökről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!