Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy rendezzem le azt, h kettesben lehessünk?

Figyelt kérdés

Szóval szüleim nagyon bírják a barátomat mondják is, h hozzam fel nyugodtan, de olyan a lakásunk, h a három szobában körbe lehet járni szóval mindegyiken két ajtó van.A probléma az, h az egyik le van zárva ezért szüleim a szobájukba csak az enyémen keresztül tudnak bemenni.

Szeretnék a barátommal kettesben lenni, és nem csak a szabadban!Nem szex csak azért még se már, h a szülők bármikor átsétálhatnak a szobán...!Szóval, kérjem meg szüleimet, h zárjuk le inkább az én második ajtómat?Akkor öcsém szobáján kéne átmenniük, de az nem annyira gázos!Vagy csak akkor jöjjünk hozzám, ha nincsenek itthon?Most még jó idő van, de télen már nem feküdhetünk le Deákon a fűbe, mert kicsit havas és nedves lenne...!xD

Szóval?esetleg mások akikkel így kicssztek a panel építők?:)

2009. aug. 28. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen gondom, de írod h a szüleid kedvelik a barátodat, akk szerintem nyugodtan megkérheted őket h öcséd szobáján keresztül járkáljanak.
2009. aug. 28. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is nyugodtan megkérheted őket, hogy öcséd szobáján keresztül mászkáljanak. Azért nyugtasd meg őket, hogy nem szexelni akartok, csak egy kicsit kettesben lenni.

Vagy esetleg a barátodéknál nem lehettek kettesben? Ott sem megoldható?

2009. aug. 28. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérd meg a szüleidet hogy ne nállad járkáljanak át, mivel szeretnétek kettesben lenni és ez nem oldható meg úgy hogy ők keresztül járnak a szobádon.Ha bírják a barátodat nem hiszem hogy probléma lenne.
2009. aug. 28. 21:54
 4/4 A kérdező kommentje:
hát ja, csak most az az ajtó le van zárva szóval át kéne rendezni mind két szobát ahhoz h ott járjanak.Na mind1 sztem az lesz, h megkérem, h rendezzünk át mindent!
2009. aug. 29. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!