Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ennek jövője? A párom iskolázatlan, én egyetemre jrok, de nagyon szeretem.
amíg a párod tud tisztelni és nem érzi eltartottnak, vagy kiszolgáltatottnak magát (amire nagy az esély) addig minden rendben
és elmondanám, hogy két diplomám ellenére a szakmunkás párom talpraesettebb és többet keres mint én,népszerűbb is, sokan kedvelik és még ő visz engem előbbre
a baj nem is a végzettségnél és pénzkeresetnél kezdődik, ,hanem ha valaki leminősíti önmagát, a párja előtt sem lesz egy nagyság, így te is csak lenézni tudod a másikat
pedig a legkisebb dolgokból is ki lehet hozni a legnagyobbakat
pl ha csak asztalokat tud összeszerelni, egy idő múlva mindenki vele csináltatná a bútorait
Én ebbe sajnos kétszer belebuktam.... :((
Lángoló szerelem, azután hosszú évek múltán a nullkommunikáció... :((
(Én: főiskola, ők: szakmunkások.)
Nem mondom, hogy "hülyék", mert ez oltári hülyeség, de bizony, a tanultság, olvasottság hiánya (más szintje!) előbb-utóbb kiütközik... Mi már egy rohadt TV csatornán is összevesztünk, annyira nem érdekelt az, ami őt, és viszont... :(
De hát ez hossszú... :(
Régi jó közmondás, hogy suba a subához, guba a gubához. Bár az iskolázottságtól független az értelem, az érdeklődési kör azonban függhet tőle.
Fiatalok vagytok, és szeret, és ha látja, hogy mi okoz máris gondot, talán ráveszi magát a továbbtanulásra, ha töretlenül és szeretettel biztatod. Hiszen jelen kisebbségi érzésében jó társad egy életen át aligha lehetne. Ha Te megtalálnál számára egy hivatást, amit tanulással elérhet, amihez jó ember kell, például pedagógussá képezné magát, és ezt elfogadná, érezné, hogy ezért dolgozni érdemes, megteremtődhetne közös, boldog jövőtök.
Hát, ha van munkája, akkor semmi baj.. amúgy, mi lenne ha megpróbálnád rávenni, hogy tanuljon az érettségire? Esetleg.. de ha van munkája, akkor nem lehet nagy gáz. Amúgy meg egyet értek az előzővel, nem Einstein-ről beszéltek otthon.. (:
72.-es
az iskolázottság párkapcsolatban nem a témakörön ütközik ki.
pl egy vitánál az iskolázott ellenérveket vár a meggyőződésére, és újabb érveket sorakoztat fel és figyel az ellenérvekre
egy iskolázatlan meg csak "hajcsa" a magáét és a végén iskolázottnak leesik, hogy az iskolázatlan nem is érti miről van már szó, mert nem tudja pl kívülről, felülről, globálisan nézni a problémákat, mint az iskolázott.
és számtalan más területen kibukik, ,hogy primonak hiába magyarázod, hogy primitív, nem fogja érteni, mert primitív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!