Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ennek jövője? A párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ennek jövője? A párom iskolázatlan, én egyetemre jrok, de nagyon szeretem.

Figyelt kérdés
Nemrég szakítottubk a párommal, pedig szeretjük egynást. Ő azt hiszi és nem csak sablonszövegből mondja hogy nem elég jó nekem, mert én egyetemre járok, neki pedig csak 8 általánosa van és szerinte csak visszavet engem mert mellette nincs biztos jövőm és cak visszahúz.Pedig ez nem igaz szeretem és sokkal jobb ember mint sok diplomás. De hogyan értessem ezt meg vele?? mert ezt leszámítva semmi bajunk nem volt egymással, mindenben segítettük egymást...
2010. máj. 3. 18:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távon ennek nincs jövője. ebből még gondok lesznek.. ti tudjátok.
2010. máj. 5. 13:18
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

amíg a párod tud tisztelni és nem érzi eltartottnak, vagy kiszolgáltatottnak magát (amire nagy az esély) addig minden rendben

és elmondanám, hogy két diplomám ellenére a szakmunkás párom talpraesettebb és többet keres mint én,népszerűbb is, sokan kedvelik és még ő visz engem előbbre

2010. máj. 5. 13:35
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

a baj nem is a végzettségnél és pénzkeresetnél kezdődik, ,hanem ha valaki leminősíti önmagát, a párja előtt sem lesz egy nagyság, így te is csak lenézni tudod a másikat

pedig a legkisebb dolgokból is ki lehet hozni a legnagyobbakat

pl ha csak asztalokat tud összeszerelni, egy idő múlva mindenki vele csináltatná a bútorait

2010. máj. 5. 13:38
 24/29 anonim válasza:

Én ebbe sajnos kétszer belebuktam.... :((

Lángoló szerelem, azután hosszú évek múltán a nullkommunikáció... :((

(Én: főiskola, ők: szakmunkások.)

Nem mondom, hogy "hülyék", mert ez oltári hülyeség, de bizony, a tanultság, olvasottság hiánya (más szintje!) előbb-utóbb kiütközik... Mi már egy rohadt TV csatornán is összevesztünk, annyira nem érdekelt az, ami őt, és viszont... :(

De hát ez hossszú... :(

2010. máj. 5. 14:08
 25/29 anonim ***** válasza:

Régi jó közmondás, hogy suba a subához, guba a gubához. Bár az iskolázottságtól független az értelem, az érdeklődési kör azonban függhet tőle.

Fiatalok vagytok, és szeret, és ha látja, hogy mi okoz máris gondot, talán ráveszi magát a továbbtanulásra, ha töretlenül és szeretettel biztatod. Hiszen jelen kisebbségi érzésében jó társad egy életen át aligha lehetne. Ha Te megtalálnál számára egy hivatást, amit tanulással elérhet, amihez jó ember kell, például pedagógussá képezné magát, és ezt elfogadná, érezné, hogy ezért dolgozni érdemes, megteremtődhetne közös, boldog jövőtök.

2010. máj. 5. 14:12
 26/29 anonim ***** válasza:
Olyan életszerűtlen dolgokról beszéltek. Ti otthon Bach-ról és a relativitás elméletről csevegtek? A gyakorlati tudásnak, a valódi életben hasznos dolgoknak semmi köze nincs az iskolázottsághoz. A magasröptű témákkal keressetek klubbot magatoknak. Egy párkapcsolatban másról kell beszélgetni. Egyébként kedves kérdező, te is tehetsz róla, hogy a párod így érez. Egyébként ha az iskolázatlansága őt jobban zavarja mint téged, tegyen ellene. A szerelemnek egy levelezőn elvégzett középiskola nem lehet akadálya.
2010. máj. 5. 14:13
 27/29 anonim ***** válasza:

Hát, ha van munkája, akkor semmi baj.. amúgy, mi lenne ha megpróbálnád rávenni, hogy tanuljon az érettségire? Esetleg.. de ha van munkája, akkor nem lehet nagy gáz. Amúgy meg egyet értek az előzővel, nem Einstein-ről beszéltek otthon.. (:

72.-es

2010. máj. 5. 14:39
 28/29 anonim ***** válasza:
H ilyeneket mond, h "nem elég jó hozzád" akkor egy önbizalomhiányos k*cs*g, bocs.Szánalmas......
2010. máj. 5. 14:41
 29/29 anonim ***** válasza:

az iskolázottság párkapcsolatban nem a témakörön ütközik ki.

pl egy vitánál az iskolázott ellenérveket vár a meggyőződésére, és újabb érveket sorakoztat fel és figyel az ellenérvekre

egy iskolázatlan meg csak "hajcsa" a magáét és a végén iskolázottnak leesik, hogy az iskolázatlan nem is érti miről van már szó, mert nem tudja pl kívülről, felülről, globálisan nézni a problémákat, mint az iskolázott.

és számtalan más területen kibukik, ,hogy primonak hiába magyarázod, hogy primitív, nem fogja érteni, mert primitív

2010. máj. 6. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!