Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ennek jövője? A párom iskolázatlan, én egyetemre jrok, de nagyon szeretem.
Van állása?Dolgozik?Mert nem mindegy,hogy egy huzamosabb ideje munkanélküliről van szó,akinek csak 8 általánosa van,vagy pedig egy nagyonis dolgos emberről,akinek mindig van normális becsületes munkája és fizetése...?
Egy barátnőm 4 évig volt együtt egy ilyen pasival,aztán diplomáig a férfi ígérgette,hogy leteszi az érettségit és megtanul angolul is,hogy együtt mehessenek külföldre több pénzért dolgozni...Aztán eljött a diploma,a lány továbblépett,a fiú pedig még mindig ugyanúgy érettségi nélkül volt.Bár neki volt normális állása,csak éppen ambíciója nem a lány mellett...csak az ígérgetés..
Gondolkodj el azon,hogy a párodban mennyi az ambíció.Szeretne-e egyáltalán valamikor érettségizni-mondjuk munka mellett estin,vagy tudna-e anélkül is támogatni téged-mind lelkileg mind anyagilag,és minden téren,-miközben te a saját és a közös jövőtök érdekében fejleszted magad!
És ha őt zavarja,hogy alacsonyabbképzettségű,akkor lehet titkon hibásnak érzi magát és szégyenkezik melletted...Talán ez elég lenne neki ahhoz,hogy megmutassa mire is képes?Vagy egyszercsak kijönne belőle az elégedetlenség,és akkor téged hibáztatna!...
Ezeket gondold végig.És ha vele maradsz,akkor biztosítsd arról,hogy a szerelmén nem érhet fel egy diplomával sem:-)
Üdv.23N.
A legtöbb férfi nem tudja elviselni ha a párja többet keres nála,ha még többet akkor az még rosszabb.Ilyenkor nem az lesz a férfinak fontos,hogy egyetemre menjen vagy érettségizzen hanem még többet fog dolgozni,hogy többet keressen.
Ez nagy hátrány egy kapcsolatban..
A tanulásról annyit,hogy nem vagyunk egyformák.Van aki megteheti,hogy elmenjen egyetemre mert a kora miatt ingyenes vagy kitudja fizetni..vannak olyan emberek akiknek kín a tanulás,és nem azért mert lusta,vagy nem szeretne tanulni hanem mert nem megy neki..Egyszerűen nem érti,nem fogja fel ,és az agya nem képes a tanult tudást tárolni..
Én nő vagyok,de 34 évesen érettségiztem le..számomra nagyon nehéz volt,és sokat szenvedtem vele..Lassan már 3 éve folyamatosan tanulom az angol nyelvet,és az alap angolnál többre nem tudok menni..(pedig Angliában élek,angoloktól tanulok)
Egy férfi is lehet ilyen rossz tudású ember..Ezért később bizony nagy gond lesz ebből...
Lehet, hogy ez őt tényleg zavarja és az ellen te nem nagyon tudsz tenni.
Tényleg lehetnek köztetek később ebből adódóan problémák, de ez embertől függ, nekem rengeteg olyan barátom van, akik szakmunkások és velük jobban megértjük egymást, mint a sznob diplomás barátaimmal, akik még a sörözőbe is asztalt foglaltatnak...
Szóvalitt is kettőtökön múlik, nem csak rajtad, megpróbálhatsz beszélni vele erről, de ha nem nyitott rá, akkor kénytelen leszel elengedni.
Ha viszont szeretne tanulni, akkor sosem késő, nekem volt olyan munkatársam, akinek el kellett mennie dolgozni 16 évesen, de később levelezőn leérettségizett és most szintén levelezőn egyetemista. Igaz, így lassabban megy, hiszen most 28 éves és csak most kezdte az egyetemet, de 30 évesen már lesz egy BA diplomája.
És az egyik előző válaszadónak: nem olyan rég vezették be azt, hogy 18 éves korig tanköteles az ember, hanem max 3 vagy 4 éve... És előtte is éltek emberek :D
Sztem nem működhet jól (kivétel persze mindig van)
Valaki már írta a kommunikációt, és igen, azzal lesz a legnagyobb gond. Amikor gyengülnek az érzések akkor jönnek majd ki az igazi problémák.
A másik dolog: még nem dolgozol. Máshogy fogod látni a dolgokat, amikor bekerülsz majd az első munkahelyedre, veled hasonló érdeklődési körű, hasonlóan "tanult" emberek közé. Más körökben fogsz mozogni mint ő, és ott fogod jól érezni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!