Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom részeg volt és megcsalt? Mit csináljak nagyon
szeretem? .
"A barátom részeg volt és megcsalt? "
ezt csak jóisten, chuck norris és babinéni tudhatja...
2010. máj. 1. 18:48
ha szeret, akkor ha részeg, ha józan, akkor sem tenné meg.
16/F
2010. máj. 1. 18:49
most kérdés h részegen megcsalt-e és h szereted-e??
amugy dobd ki. nem számit, h részegen teszi-e vagy jozanul. a lényegen nem változtat.
2010. máj. 1. 18:49
4/17 A kérdező kommentje:
tudom hogy megcsalt mert bevalotta
neked kell eldöntened, hogy ezt meg tudod e bocsátani, hogy hibaként tudod e kezelni, vagy ezzel abszolút leírta magát és semmi sem lesz már olyan mint volt. Amint bekategorizáltad, akkor meg is kapod a választ
2010. máj. 1. 18:50
Most bocsi...de bármennyire is szereted, a megcsalás az megcsalás. Ne hagyd, hogy kihasználja a szereteted, és megbocsáss neki, mert akkor máskor is megteszi! Tudom, hogy nehéz...de lépj túl. Ezen már nem tudsz javítani, és értelme sincs. Ne hari. De tényleg a megcsalás az megcsalás. = Még, ha részeg is, akkor sem szabad. Szal mégegyszer bocsi, nem megbántásból mondom, de lépj túl, és keress olyat, ki megbecsül, és nem fog megcsalni semmi áron!=)
igen aranyom a barátod részeg volt
Babi néni 76/L
Ez egy baromság, hogy az emberek mindig ezzel jönnek, hogy a pia ,az alkohol miatt volt csak "ne haragudj drágám túl sokat ittam.............."
Ha ez egyszer előfordult ráfogva a piára akkor elő fog fordulni többször is!
Rajtad múlik, hogy ezt elnézed e neki és megbízol benne hogy többet ilyet nem csinál, avagy sem.
50% esélyed van rá szerintem hogy legközelebb nem fog egy másik csajjal lefeküdni. Szóval ez a bizalmadon múlik.
2010. máj. 1. 18:51
Hát nem tudom, én szakítanék azonnal.
2010. máj. 1. 18:52
Barátnőm is igy járt, kibékült a sráccal, erre rá 2 hétre a srác előállt,hogy megint megcsalta.. A csaj szakított vele, és utána kiderült minden. A srác húga elmondott mindent a barátnőmnek, hogy már az első megcsalás előtt is járt a másik csajjal is, és hogy sokszor mikor nem aludt ott barátnőm a másik csaj aludt ott, stb. Én nem bocsátanék meg neki, szerintem tök mind1, hogy józan-e vagy részeg. Én se józanon se részegen nem tudnám megcsalni a barátom, a piára nem lehet semmit fogni.
2010. máj. 1. 18:56
Kapcsolódó kérdések: