Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom részeg volt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom részeg volt és megcsalt? Mit csináljak nagyon szeretem? .

Figyelt kérdés
normális válaszokat köszi
2010. máj. 1. 18:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha olyan csaj akarsz lenni, akibe innentől kezdve mindenki mindig beletörli a talpát (vannak ilyenek!) és szarba se vesz, akkor ne csinálj semmit.

Ha szorult még beléd némi önbecsülés (ha már ilyen pasival egyáltalán hajlandó voltál szóba állni), dobd ki de sürgősen.

19/F

2010. máj. 1. 18:58
 12/17 anonim ***** válasza:
a részegség nem ürügy a megcsalásra
2010. máj. 1. 19:06
 13/17 anonim válasza:
Dobd ki,más részegen is tudja hol a határ!
2010. máj. 1. 19:33
 14/17 anonim ***** válasza:
részeg volt,férfiból van,és bevallotta....ha először fordult elő és szereted,szerintem bocsáss meg neki!! :)
2010. máj. 1. 19:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ideig(inkább sok ideig) húzzad még őt! Mond hogy neked kell idő hogy megbocsáss. És nehéz lesz, de ne keresd őt. Ha kitart mondjuk 2-3 hétig, én akkor már tuti nem tudnék ellenálni. :)
2010. máj. 1. 20:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Istenem, ezek a mocskos pasik!
2010. máj. 1. 21:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Utolsóó belelátott a fejembe! :D

Megjegyzem anno engem is megcsalt az egyik exem. Nem érdemes megbocsátani. Amúgy én is szerettem őt. Istenem, bárcsak soha többet ne láttam volna... de neem, közös baráti társaság. Megint összekeveredtünk (egy estére) és szó szerint, hihetetlen módon kib*szott velem, úgyhogy perpillanat hánynom kell tőle. :S Pff, ilyen gerinctelen szarokkal tilos foglalkozni.

2011. jún. 4. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!