Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagyok elég hosszú ideje. Van a férjemmel három
gyerekünk. Nemrégen lett egy barátom, akivel nagyon "
működik a kémia". Melyiket válasszam, a férjem, vagy a
szeretőmet?
81/148 A kérdező kommentje:
A "pasikám" nem csak dugott ahogy mondod, érzelmek voltak. Csak azt vettem észre, hogy hirtelen fontos lett e váláskor kapott pénz. A gyerekeket sem akartam elveszíteni, és Én döntöttem, hogy a gyerekeim mellett a helyem. Amúgy ha szerinted kamu, minek válaszolsz.
Mert nehéz elhinni,hogy van ilyen ostoba tyúk!! :-D
2017. ápr. 14. 20:07
83/148 A kérdező kommentje:
Miért, mert nem volt még ember aki az érzelmeit követte volna, a szerelmet kereste. Rengeteg ilyen van. Az is van, hogy ilyen-olyan okokból rájön, hogy az előző párja jobb választás volt. Ezen az oldalon rengeteg ember van akinek jót tett a váltás, és legalább ugyanannyi aki visszasírja az exét. Mi ebben az ostobaság? Nincs mindenkinek jó döntés.
Én nem szoktam ezzel dobálózni, de ez tuti kamu. Ilyen szar ember nincs! Nem létezhet! Ugye nem?
2017. ápr. 14. 22:21
Nem az a gond, ha az ember az érzelmeit követi, hanem az amikor arra hivatkozva, hogy "működik a kémia" és jobb a szex, kiteszi egy csonka családnak a gyerekeit, akiket elvileg szeret. :)
Nem a férjed idézte elő ezt a helyzetet, hanem TE, azzal, hogy félreléptél, és nem érdekelt, hogy mit éreznek akkor a gyerekeid, ha megtudják, hoyg anyuci máshoz ment.
Szerinted mennyire fájt nekik amikor leléptél és otthagytad őket? Sőt mindezek után még az apjuktól is el akartad őket szakítani, sőt abból a házból, otthonból is, ahol addig éltek.
De leírom egyszerűbben: Fontosabb volt neked a szex és a vágy, mint a saját gyerekeid.
2017. ápr. 14. 23:01
86/148 A kérdező kommentje:
Tehát 84-es, ha a kissé ellaposodott kapcsolatban szerelmes lettél, de nagyon, halálosan, úgy hogy azt érzed minden percben, hogy vele szeretnél lenni, akkor Te mit teszel. Maradsz a házasságodban, és évekig azon gondolkodsz, hogy jól döntöttél-e, vagy felvállalod a szerelmet. Ha meg kiderül, hogy a nagy szerelemnek nem tisztességesek a tervei, gyorsan kijózanodsz, és meglátod a régi házasságodban a szépségeket is. Ezen felül a gyerekeim. Nem akartak jönni, és Őket elhagyni nem akarom.
19-20 évesen szoktak eldobni mindent az emberek egy farok/punci miatt! Te hány éves is vagy?
Halálos szerelem?? Mint valami idióta tini és ennek meg 3 gyereke meg férje is van!
2017. ápr. 22. 21:22
miert van ez a kerdes kiemelve? talaltal egy masodik szeretot es most oda koltoztel?
2017. ápr. 22. 21:25
89/148 A kérdező kommentje:
Halálos szerelem... Köss bele a kifejezésbe. Mennyivel jobb amikor csendben marad a nő, vagy férfi, és évekig félrelép. Aztán megy haza a párjához, úgy hogy a szeretője dolgai szinte még a szájában vannak. Esetleg egy idegen gyermek, vagy nemi betegségek. Szerintem pont hogy gerinces voltam, és kiálltam azért akit szerettem. Tévedtem, de már más is.
Remélem keményen megver a Jó Isten kérdező!
2017. ápr. 22. 22:16
Kapcsolódó kérdések: