Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Házas vagyok elég hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas vagyok elég hosszú ideje. Van a férjemmel három gyerekünk. Nemrégen lett egy barátom, akivel nagyon " működik a kémia". Melyiket válasszam, a férjem, vagy a szeretőmet?

Figyelt kérdés
A házasságom olyan semmilyennek érzem, beleszürkültünk a hétköznapokba. A férjem jó családapa, igazából mindenünk megvan, csak valami másra vágyom. A szeretőmmel fantasztikus szuper a szex, de fiatal még, így nincs lakása, autója, biztos megélhetése. Mégis sokszor úgy érzem meg kellene próbálnunk. Csak válás esetén nem tudom mi maradna Nekem. Kit válasszak?
2016. dec. 2. 23:06
 121/148 A kérdező kommentje:
Miért kell csak a negatívot írni. Saját döntésből visszamentem a férjemhez, mert őt választottam. Ellökött magától. Most ő megy vissza a régi házunkba, Èn meg kínlódok. Nem kell albérletet fizetnie, a cég bérelni neki, nekem kell. Rengeteg pénz. Nagyon jó keresete van, plusz megkapja a családit is. Nem kell gyerektartást fizetnie. Csak én kerültem rossz helyzetbe. Amúgy is amíg el sem váltunk, már más nőt kefélt. Pedig még házasok voltunk. Ugyanolyan gerinctelenség, vagy nem?
2018. dec. 3. 14:29
 122/148 anonim ***** válasza:
100%

Megsúgok valamit. Megcsalás után általában nem szoktak megbocsátani a másiknak. Mert undorító és aljas húzás. Még akkor is, ha utána a másik vissza akarja hízelegni magát.

DE! Amit te tettél még rosszabb! Miért? Mert vannak gyerekeitek és nem gondoltál rájuk csak a kémiádra!

Undorító vagy!

Ne állítsd be a férjed hibásként, mert te rontottál el mindent!!!! Csakis TE!

2018. dec. 3. 15:42
 123/148 anonim ***** válasza:

Mucika, nem te választottál... Remélem vágod!

Te csak nem akartál a két szék közül a padlóra ülni, így visszakullogtál a férjéhez, az meg jó megsz.patott,(meg kell mondjam teljesen jogosan)!

2018. dec. 3. 16:41
 124/148 A kérdező kommentje:
Én döntöttem hogy elhagyom a szeretőmet, én döntöttem, hogy visszamegyek a férjemhez. Felépítettünk egy nagyon jó életet, stabil családunk volt, és még az esèlyt sem adta meg, hogy folytassuk az életúnket. Még javában ment a vàlàs, ő meg nem is tudom milyen nővel randizgatott, meg szexelt. Ez nem undorító? Hibáztam, de ki nem? Házassàg alatt félreléptem, ugyanúgy Ő is. Az miért más? Mégis hajlandó lettem volna szemet hunyni a nő miatt. Most amit közösen megteremtettünk, más meg beleültetik a készbe, a jóba. Ez az ami dühítő. A férjem meg ül a tökéletes kis életében, mi meg le vagyunk ejtve.
2018. dec. 3. 17:15
 125/148 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Te döntöttél, hogy megcsalod a férjedet, miközben ő úgy tudta, hogy őt szereted! Felépítettetek egy nagyon jó stabil életet, amit TE felrúgtál, amikor szeretőd lett. TE nem adtál esélyt magatoknak, mielőtt szeretőd lett, hogy megbeszéljétek, hanem félreléptél a "kémia" miatt. Más nővel randizgatott a válás alatt? Milyen alak! Nagyon helyesen tette, ő legalább nem hazudott a képedbe! Már kimondta, hogy vége és azután kezdett randizgatni, te pedig még azelőtt tartottál szeretőt, hogy beszéltél volna vele! Ez azért más! Ez nem kis hiba, hanem egy felnőtt ember döntése, mivel felrúgtál egy családot! Ő nem ugyanúgy lépett félre, ahogy te, ő már akkor lépett félre, amikor kimondta, hogy VÉGE! Te pedig sokkal korábban, ő azt se tudta gond van, de te sunnyogtál és máshoz jártál!

Neked kéne szemet hunyni? Mekkora undorító egy féreg vagy te!!! Neked kéne megbocsátani??? NEM! Itt te vagy, aki az egészet felrúgta, aki mindent elrontott! Szétszedtél egy családot, pszichológusnak tetted ki a gyerekeid, mert azok a gyerekek sérültek lesznek, és csonka családban nőnek fel! Te vagy az undorító alak.

A férjed sokkal jobban jár mással. Megérdemli, hogy boldog legyen, te nem érdemelsz meg semmit sem!

És tudod mit? A gyerekeid megérdemlik, hogy mást hívjanak anyának, hogy más legyen az anyjuk, és más szeresse őket. :)

2018. dec. 3. 17:31
 126/148 anonim ***** válasza:
Fel tudod fogni, hogy itt CSAK TE VAGY A HIBÁS?
2018. dec. 3. 17:35
 127/148 anonim ***** válasza:
100%

🤣🤣🤣

Látom, fáj, hogy a férjed mást is megkefélt, miután rájött, hogy szr ember volt a társa! Visszanyalt a fagyi! Nyugodjál le a pics.ába! Ez a hajó elment!

Legközelebb majd nem a kémia irányítson, hanem az agyad, feltéve, hogy van!

2018. dec. 3. 21:44
 128/148 A kérdező kommentje:
Igen, én rúgtam fel. De amikor rájöttem mi a fontosabb, nem is érdemeltem volna egy esélyt? Félreléptünk mindketten a házasság alatt. Azt a sok mindent sajnálom amit együtt felépítettünk, úgy terveztük, ha itt nem dolgozik tovább hazaköltözünk. Most más nő fogja élni azt az èletet, amit nekem kellene. Sok munkánk van benne. Mert volt egy gyenge pillanatom, ezért a nyomor szélére lökni a másikat gusztustalan. Sose tennék vele ilyet, hisz a férjem volt. Ők, meg a jó ügyvédeik mindent megoldanak. Egy új nő meg csak beleül a készbe, a jóba, amiben benne van az én munkàm is. De ezt nem érti meg senki.
2018. dec. 4. 07:33
 129/148 anonim ***** válasza:

Tényleg ennyire nem érted? Vagy csak próbálod magad jónak beállítani?

Miután megcsaltad a volt férjed többször is, és inkább visszakuncsorogtál hozzá, MÁR nem érdemeltél semmi esélyt. Mert szeretőt tartottál, ez volt az egyik, a másik, hogy a szeretőd miatt el akartad hagyni a vol férjed és felrugni a családodat, tönkre tenni a gyerekeidet. Nem érdekelnek a gyerekeid?

Ő nem lépett félre, csak te! Ő tisztességesen miután kimondtátok, hogy vége, azután keresett mást! Csak te léptél félre!

Igen más nő fogja élni az életed, remélhetőleg egy olyan, aki sokkal jobban megbecsüli a volt férjed, és nem vágja át úgy, mint te és nem tart szeretőt :)

Sose tennél olyat? De hisz, csomó pénzt ki akartál szedni belőle! El akartad venni a gyerekeit és csomó pénzt kiszedni belőle! Akkor miről beszélünk?

Leírtad a lényeged, egy JÓ nő, te nem vagy jó, se ANYA, te egy SENKI vagy. Semmit sem érdemelsz.

2018. dec. 4. 08:21
 130/148 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem "egy gyenge pillanatok" volt, hanem keményen félrebsztál, és felrúgtad a családokat!

De mindegy is, mert s.gghülye vagy ahhoz, hogy megértse!

2018. dec. 4. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!