Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Házas vagyok elég hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas vagyok elég hosszú ideje. Van a férjemmel három gyerekünk. Nemrégen lett egy barátom, akivel nagyon " működik a kémia". Melyiket válasszam, a férjem, vagy a szeretőmet?

Figyelt kérdés
A házasságom olyan semmilyennek érzem, beleszürkültünk a hétköznapokba. A férjem jó családapa, igazából mindenünk megvan, csak valami másra vágyom. A szeretőmmel fantasztikus szuper a szex, de fiatal még, így nincs lakása, autója, biztos megélhetése. Mégis sokszor úgy érzem meg kellene próbálnunk. Csak válás esetén nem tudom mi maradna Nekem. Kit válasszak?
2016. dec. 2. 23:06
 111/148 anonim ***** válasza:
100%
Na, nem tartott sokáig a "majd èn megmutatom, hogy jó anya vagyok" tèma!
2017. okt. 24. 05:56
 112/148 anonim ***** válasza:
82%

😂 😂 😂

Hallod, töröld már a kèrdèst, mert nagyon szánalmas vagy!

Sírok, hogy hogy lehet egy felnőtt ember ekkora balek, balfsz, mint te!

2017. okt. 24. 08:16
 113/148 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem is mondok semmit...
2017. okt. 26. 00:19
 114/148 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a férjed már döntött azóta...
2017. dec. 18. 00:59
 115/148 A kérdező kommentje:
A volt fèrjem cége visszabérli a régi házat. Ezzel is csak Engem akar bosszantani. Mi meg élhetünk albérletben. Nehezen tudtuk az adókedvezményt is elintézni. Családi sem Én kapom meg. Amúgy is nagyon jól keres, plussz még kap csslàdi pótlèkot is. Itt vannak Nàlam sokat a gyerekek, de gyerektartást sem fizet. Elég szemét helyzet ez. Hàrommillió fele el is ment, és semmi luxusra nem költünk.
2018. dec. 3. 11:47
 116/148 anonim ***** válasza:
91%
hát igen, egy válás mindig mocskos, de hiába gonosz valamelyik fél, meg tudom érteni, ha úgy van vele, hogy az egész életét/fiatalságát elvették tőle
2018. dec. 3. 12:01
 117/148 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Megérdemled, hogy a férjed mindent elvesz tőled! :)

Meddig kell még nyúzni ezt a kérdést? Leírtuk minek gondolunk a "kémiád" miatt... :)

Te nem vagy anya, se nő, csak egy bolond l*ba, akit nem érdekelnek a saját gyerekei, csak a jó megélhetés és a "kémia".

További jó életet.

2018. dec. 3. 12:10
 118/148 anonim ***** válasza:
100%

🤣🤣🤣

Na, megérte a "kémia"?

2018. dec. 3. 12:19
 119/148 anonim ***** válasza:
80%

Ez ismerős helyzet!!!

Na nem számomra, tehát nem saját bőrű tapasztalat, hanem ismerős volt ilyen helyzetben.

7-10 évenet nőt váltott mert már nem volt olyan, megfakult, kiégett.

Nah nem kell mondanom ugye, hogy magányosan egyedül halt meg :D

Én okos voltam, tanultam a helyzetéből, és tudom, hogy a kapcsolat kicsit megszürkül, de a régiért, az eredetiért mindig is érdemes küzdeni!

30 éve vagyon nős, a feleségem nem csak a párom a társam, hanem a barátom is, tehát ha meglát egy jó pasit akkor elmondja nekem, hogy hú de jó feneke van, kíváncsi lenne milyen lenne vele, mennyire kemény...

Én is szoktam ívet osztani, fúúú micsoda mellek, fenék, bevágós husos puni... nyami.

Soha nem mentünk tovább, és minden "szürkületet" megoldottunk beszélgetéssel, változtatással, és feltöltöttük élettel a kapcsolatunkat.

Csak egy példa:

Felhívtam, szia Pista vagyok, milyen napod volt... (tudta, h én vagyok, hiszen kijelezte a telszámot)

Udvaroltam, meghívtam randira, és újra meghódítottam.

Ez csak egy apróság a sok ezer praktikák közül (mint szerepjáték).

Semmivel sem nehezebb, sőtt az izgalom kedvéért nem kell új.

Ha izgalomra vágyunk, együtt elmegyünk ejtőernyőzni...

Szóval nem ítéllek el érte, inkább sajnállak :D

Semmire nem használnak és néznek így a férfiak csak ürítőzsáknak :D

2018. dec. 3. 12:31
 120/148 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen gondolkodású nők mint te teszik tönkre a körólöttűk lévők életét. "Kémia"... hahaha Hagyd csak el a férjed aztán fél év múlva akkorát fogsz koppanni, hogy magad is meglepődsz. Se férj, se gyerek, se sex, se pénz. Maradsz egyedül, és meg is érdemled.
2018. dec. 3. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!