Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagyok elég hosszú ideje. Van a férjemmel három gyerekünk. Nemrégen lett egy barátom, akivel nagyon " működik a kémia". Melyiket válasszam, a férjem, vagy a szeretőmet?
😂 😂 😂
Hallod, töröld már a kèrdèst, mert nagyon szánalmas vagy!
Sírok, hogy hogy lehet egy felnőtt ember ekkora balek, balfsz, mint te!
Kérdező!
Megérdemled, hogy a férjed mindent elvesz tőled! :)
Meddig kell még nyúzni ezt a kérdést? Leírtuk minek gondolunk a "kémiád" miatt... :)
Te nem vagy anya, se nő, csak egy bolond l*ba, akit nem érdekelnek a saját gyerekei, csak a jó megélhetés és a "kémia".
További jó életet.
Ez ismerős helyzet!!!
Na nem számomra, tehát nem saját bőrű tapasztalat, hanem ismerős volt ilyen helyzetben.
7-10 évenet nőt váltott mert már nem volt olyan, megfakult, kiégett.
Nah nem kell mondanom ugye, hogy magányosan egyedül halt meg :D
Én okos voltam, tanultam a helyzetéből, és tudom, hogy a kapcsolat kicsit megszürkül, de a régiért, az eredetiért mindig is érdemes küzdeni!
30 éve vagyon nős, a feleségem nem csak a párom a társam, hanem a barátom is, tehát ha meglát egy jó pasit akkor elmondja nekem, hogy hú de jó feneke van, kíváncsi lenne milyen lenne vele, mennyire kemény...
Én is szoktam ívet osztani, fúúú micsoda mellek, fenék, bevágós husos puni... nyami.
Soha nem mentünk tovább, és minden "szürkületet" megoldottunk beszélgetéssel, változtatással, és feltöltöttük élettel a kapcsolatunkat.
Csak egy példa:
Felhívtam, szia Pista vagyok, milyen napod volt... (tudta, h én vagyok, hiszen kijelezte a telszámot)
Udvaroltam, meghívtam randira, és újra meghódítottam.
Ez csak egy apróság a sok ezer praktikák közül (mint szerepjáték).
Semmivel sem nehezebb, sőtt az izgalom kedvéért nem kell új.
Ha izgalomra vágyunk, együtt elmegyünk ejtőernyőzni...
Szóval nem ítéllek el érte, inkább sajnállak :D
Semmire nem használnak és néznek így a férfiak csak ürítőzsáknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!