Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagyok elég hosszú ideje. Van a férjemmel három gyerekünk. Nemrégen lett egy barátom, akivel nagyon " működik a kémia". Melyiket válasszam, a férjem, vagy a szeretőmet?
Jaj,na húzzál már aludni! Mert mindjárt kapsz a férjedtől!
Ostoba liba vagy,felrúgtál.mindent,majd mikor a másik pasi dobbantott,akkor visszaoldalogtál. Ennyiről van szó! Nem jöttél te rá semmire sem,hisz a férjeddel ugyanolyan fos az élet,csak nem akartál két szék közül a padlóra ülni. Ha annyira szr lenne neked,nem kullogtál volna vissza!
Én fény koromban ilyen besavanyodott családanyákat ettem reggelire, ugyanis könnyű prédák voltak.
Elég az hozzá, hogy én magamból kiindulva, ha miattam hagyja el a férjét, vagyis hagyta volna el, hogy kvázi velem legyen, akkor erről lebeszéltem volna, hiszen valószínű, a szerető mem akar párkapcsolatot, s így két szék közül a padlóra fogsz seggelni.
Drága kérdező!
Kívánom, hogy egész éetedben boldogtalan legyél.
Hogy lehet egy ilyen anya, aki a saját gyerekeit hagyja ott, csak azért mert "halálosan" szerelmes lett.
Ismétlem magam: Fontosabb volt a vágy, a saját gyerekeidnél.
Remélem a gyerekeid is büszkék rád.
Sajnáltad te a gyerekeid?? Érdekelt egy picit is mennyire fog fájni nekik, hogy te egy könnyű kalandba keveredtél??
Elmész te a tudod hova. :)
Ne merd magad anyának nevezni. Még most sem a gyerekeidre gondolsz.
Itt nem arról van szó, hogy ki a becsület bajnoka, vagy ki nem az. Amit tettél nem egy apró hiba. Nem csak arról van szó, hogy megcsaltad a párod, messze nem. Hanem arról, hogy anyaként mit tettél.
Már ne is haragudj, de érdekes mód az én szüleim normálisak, és mindig érzem, hogy törödnek velem és a tesómmal.
Igen vannak hibák, amiket az ember elkövet. Mert emberek vagyunk és követünk el hibákat. De amit te tettél, nem egy sima hiba, és igen van amit nem lehet megbocsátani. A tiedet már abba számítom.
Gondolj a gyerekeidre, mielőtt bármiről is papolsz.
😂
Hát, ha nem a puncikád után loholtál volna, most nem fájna a fejed!
De már mindegy!
Ezt elbsztad! Ès mèg sajnálni sem fognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!