Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Házas vagyok elég hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas vagyok elég hosszú ideje. Van a férjemmel három gyerekünk. Nemrégen lett egy barátom, akivel nagyon " működik a kémia". Melyiket válasszam, a férjem, vagy a szeretőmet?

Figyelt kérdés
A házasságom olyan semmilyennek érzem, beleszürkültünk a hétköznapokba. A férjem jó családapa, igazából mindenünk megvan, csak valami másra vágyom. A szeretőmmel fantasztikus szuper a szex, de fiatal még, így nincs lakása, autója, biztos megélhetése. Mégis sokszor úgy érzem meg kellene próbálnunk. Csak válás esetén nem tudom mi maradna Nekem. Kit válasszak?
2016. dec. 2. 23:06
 101/148 anonim ***** válasza:
13%
"Remélem keményen megver a Jó Isten kérdező!" Pont, hogy nem. Volt egy olyan sztori, amikor a házasságtörő nőt vitték a Mester elé mondván, hogy a törvény szerint halálra kell kövezni. Mit tegyünk, kérdezték a vádlók. Aszonta a májsztró, hogy az vesse rá az első követ, aki nem vétkes közületek. Szépen eloldalogtak a pitsába. Asszony, hol vannak a te vádlóid? Nem vádol senki, menj el, többé ne vétkezzél. Amíg az ember, ember, követ el hibákat, nagy hibákat, bűnöket, szörnyűségeket. Belátta, most egy kicsit szar mindenkinek. Ha ezobubus akarok lenni, akkor azt mondom, ezt valamiért meg kellett élnie/élniük. Kabbe gyíkok, leléptem!
2017. máj. 21. 21:19
 102/148 anonim ***** válasza:
Ő a gyerekek maradjanak az apjukkal, te költözz el, valamit fizesd a gyerektartást. Akkor láthatod is őket.
2017. máj. 21. 21:38
 103/148 anonim ***** válasza:
Ezt most minek emelted ki?
2017. máj. 21. 22:09
 104/148 anonim ***** válasza:
100%

#102-nek igaza van. Talán megkapod méltó büntetésed. Sajnálni nem tudlak. Mondjál le a gyerekekről, az apjuk javára, és a fizetésed feléről, ami mehet gyerektartásra, ahogy az a férjedtől is elvártad volna, és oldalogj el.

Remélem a volt férjed behajt rajtad minden fillért. De sajnos a törvényeket a hozzád hasonló feminácik hozzák. :-(((

2017. máj. 21. 23:33
 105/148 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez szimplán trollkodás
2017. máj. 22. 07:19
 106/148 anonim ***** válasza:
Miért emelted ki a kérdést?Nem kaptál rá elég választ ?
2017. okt. 23. 21:57
 107/148 mikeXxX ***** válasza:
A helyes szó kérem a féreg 😬! 38f
2017. okt. 23. 22:09
 108/148 A kérdező kommentje:
Megvolt a válás.A vagyonmegosztás még nem, de folyamatban van az is. A gyerekekre közös felügyeletben egyeztünk meg. Szinte csak a folyószámla az amin osztozkodni kell.Nincs hitelünk, csak hitelkeret, hitelkártya. Hárommilliót beszéltünk meg, az én részemre, ugyanez az övé is. Viszont év végén külön költözünk. Neki a cége bérel tovább házat, nem is olyan messze innen. Én is továbblépek, csak a lehetőségek rosszak. Költözés, más munkahely kell. Nem jó ez így sehogy. Még a válóper alatt ismerkedett nőkkel, mondjuk szerintem csak bosszúból.
2017. okt. 23. 22:10
 109/148 anonim ***** válasza:
100%

Te csodálkozol komolyan, hogy más nőkkel ismerkedik? Undorító vagy és még lenyúlod a pénzét is!

Volt pofád megcsalni őt, maga az az ember nem kellett neked, de a pénzem az már kell mi? Hogy ott gyújtanám rád a házat, ahol laksz :) Az ilyent nevezik egy büdös pénz éhes kis K U R V Á N A K... :)

Tudod, a kis pasid nem fogja kinyalni a seggedet hosszú távon. Remélem rá jön, hogy mennyire a pénzre buksz, és kidob te gerinctelen valami.

2017. okt. 23. 23:30
 110/148 anonim ***** válasza:
És a csávókáddal mi a helyzet? Nem tett még lapátra?
2017. okt. 23. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!