Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen női reakció, voltatok már ilyen helyzetbe? Vagy csak sztem abszurd?
Van egy barátnőm, 20on évesek vagyunk. Sokat segítettünk egymásnak és a jó barátságból hamar vonzalom, majd szerelem lett (hosszú történet). Oda vagyunk egymásért. 1 éve tart ez a dolog. Minden közös kis kiruccanásunk, borzasztó jó volt, nagyon élveztük, imád én is őt. Persze a temperamentumunk miatt előfordul 1-2 összekapás is amit később elnevetünk.
Inkább úgy jellemezném a kapcsolatunkat h olyan h néha kell egy kis pihi, pici magány h gondolkozzunk, magunkkal legyünk, lenyugodjunk, és utána megint minden happy.
Csak az a bibi h minden ilyen kis vitából az van h szakítás, mármint részéről.
Pl.: tervezzük az összeköltözést, rajongásig oda van értem, majd valami kis dolgon összekapunk és rögtön mondja h akkor legyen vége, persze kb 2-3 nap és megbánja vagy kéreti magát, és durci van.
Na de kérdem, h ha valakit tényleg ennyire szeretek, imádom, jó vele stb. Mi ez a hiszti, h nem akarok vele lenni, és látom h néz h oda van értem, de még is ott van benne egy dac.
Szakító ok sincs, oké n is kell mert n lehet senkire semmit erőltetni, de nekem az a magától értetődő h akit szeretek, pláne így, vele vagyok.
(Az h lenne más, megcsalás és hasonló dolgok kizárt, maximálisan bízok benne soha n adott rá okot, a legapróbb dolgot is pl h megette az ebédemet azt is abban a másodpercben már elmondja)
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Én tudod mit tennék?
A legközelebbi olyan kirohanására, hogy ok én szakítok veled, halál higgadtan: Rendben, elfogadom, holnap ekkor és ekkor jöhetsz a cuccaidért. Ér rácsuknám az ajtót.
Az a baj, hogy te belemész a játékba. Manipulálni azt lehet, aki hagyja magát. Szerintem kéne valami drasztikus, valami sokkoló a kapcsolatotokba, hogy eljusson a tudatáig: baj van. És szerintem a szakítás elég nagy érvégés lenne.
Vagy ha hasonló monológot elmondasz a párodnak. Tudja mostantól nem babérra megy a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!