Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Többi lent
Figyelt kérdés
3 éve és 5 hónapja vagyunk együtt a párommal és mostanában úgy érzem hogy idegesít.. szeretem de nem tudom mit tegyek.. ha elhagynám nagyon hiányozna és félek attól a nagyon rossz érzéstől.... a kapcsolatunk eleje úgy indult hogy neki barátnője volt de azt mondta nekem hogy szakítani akar vele.. fél évig voltunk úgy hogy közben vele is volt de ebböl 2 hetet találkozott vele mert kint volt velem külföldön de én fél év után haza mentem és egy újabb fél évet nem találkoztunk ő kint volt és közben szakított a barátnöjével de én már akkor nem akartam vele lenni sokat udvarolt mire újra vele voltam . Azóta vagyunk együtt és azóta félek annyira attól az érzéstől is.. ha nincs velem úgy érzem üres a lelkem elmondhatatlan az az érzés de most még is ez van hogy úgy érzem idegesít.. köszönöm annak aki elolvassa már csak ki írni magamból is jól esett.2016. nov. 30. 19:57
1/1 anonim válasza:
Ha nem szereted akkor nem biztos, hogy megéri együtt maradnotok csak azért mert megszoktad.
Amúgy mivel idegesít?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!